📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Te wszystkie czarne szmaty maja taki sam wkurwiajacy głos Super ze my w Polsce nie mamy takiego gowna
Ja bym kurwa nie wytrzymał...
Czarne muslimy. Do czego to kurwa doszło
Dla nas to cenna nauka, żeby samemu brać się za robotę, a nie sprowadzać tania siłę roboczą. Potem ta siła przestaje być robocza, a zaczyna napierdalać za wszystkie lata całą krzywdę, czyli że trzeba było pracować.
Co za agresywne qrwy. Zajebalbym je
Czujesz to? To napalm, synu. Nic na świecie tak nie pachnie. Uwielbiam zapach napalmu o poranku. Raz nasi bombardowali jedno wzgórze przez dwanaście godzin. Kiedy było po wszystkim, nie znaleźliśmy ani jednego trupa. Ten zapach: jak zapach benzyny. Całe wzgórze pachniało zwycięstwem.
haaha Islamski czarnuch z ameryki kurwa totalne spierdolenie mutli kulti
kiedy łączysz wszystkie wady i religii i rasistów w 1 osobe xD
kiedy łączysz wszystkie wady i religii i rasistów w 1 osobe xD
Tak się dzieci tym podniecacie, jakby u Was na podwórku, zaczeły domki z piasku Wam rozwalać. Przecież to inny kraj, zajmijcie się swoim, bo w Polsce równie wielki burdel urządziliście nam.
DrAK napisał/a:
Tak się dzieci tym podniecacie, jakby u Was na podwórku, zaczeły domki z piasku Wam rozwalać. Przecież to inny kraj, zajmijcie się swoim, bo w Polsce równie wielki burdel urządziliście nam.
to ty jesteś ten rudy z popalonym licem?
Budrys2000 napisał/a:
to ty jesteś ten rudy z popalonym licem?
Ten rudy który ruchał Twoją starą, tak to ja. Co w związku z tym?
Triada później rachunek z tymi asfaltami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów