...prezentują swoje bokserskie umiejętności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak to jest, że w 90% tego typu filmów któraś kończy z cyckami na wierzchu lub gołą dupą. Tak jakby musiało to nastąpić, tak jakby to było 11 przykazanie.
Bambrych napisał/a:
Tak z innej beczki. Kto później te maciory rucha. Ja rozumiem jeszcze że są amatorzy grubych lasek. Ale te się zachowują jak zwierzęta. To już pod ostrą zoofilię wchodzi.
Nikt nie rucha, dlatego się napierdalają
Signore napisał/a:
Wie ktoś może o co biega z tymi perukami u czarnych samic? dosłownie na co drugim filmiku gdzie się biją którejś(albo obu) spada peruka
Prosta sprawa, włosy im wcale nie rosną. To znaczy rosną, ale bardzo liche i mało.
Cebulka u czarnych może mieć nawet i 5 mieszków włosowych, ale im ewolucyjnie w niektorych częściach czarnego lądu nie rosną włosy w dużych ilościach.
Czarne lubią wyglącać lepiej i bardzie jak białe kobiety stąd też noszą peruki etc. Beyonce bądz Oprah Winfrey - obie noszą peruki i ich kolekcje są warte grube miliony dolarów.
janlew napisał/a:
Co ty pierdolisz? Ten sam filmik oglądałeś? ? ?
Ta w białym kazała tej drugiej po pierwszym strzale zdjąć pierścienie. Tamta się nie zgodziła, to po dłuższej chwili cierpliwości ta w białym się wkurwiła i rozjebała tej drugiej ryj, bo umie, co widać.
On pisał otej w białych spodniach co za chuda jeszcze jest żeby sama mogła wystartować w zawodach
O huj tam chodzi że te wszystkie bambosze majo perułki?!
ta w białych szmatach bez problemu najebałaby połowę sadoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów