📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Pamiętam ten komiks, czytałem za dzieciaka , dzisiaj już niestety nie wydali by go bo byłby niepoprawny politycznie.
@up
Czemu?
Zakompleksiony samotnik (Gargamel) z kotem (potem z chujem - ten jego uczeń strasznie mnie wkurwiał); który wciąż dostaje wpierdol od niebieskiego gówna. Wyżywa się na wszystkich, zatraca w szaleństwie i być może w ostateczności popełnił samobójstwo. Kot nieudacznik (nie do końca) będący każdorazowo kozłem ofiarnym (no może przesadziłem). No i standardowo wioska niebieskich komuchów-sekciarzy z 2 dziwkami (bodajże); każdy smerf jest przerysowaniem jakiejś wady, oprócz Towarzysza Papy (o ile pamiętam, nawet dziadek coś tam miał).
Czemu?
Zakompleksiony samotnik (Gargamel) z kotem (potem z chujem - ten jego uczeń strasznie mnie wkurwiał); który wciąż dostaje wpierdol od niebieskiego gówna. Wyżywa się na wszystkich, zatraca w szaleństwie i być może w ostateczności popełnił samobójstwo. Kot nieudacznik (nie do końca) będący każdorazowo kozłem ofiarnym (no może przesadziłem). No i standardowo wioska niebieskich komuchów-sekciarzy z 2 dziwkami (bodajże); każdy smerf jest przerysowaniem jakiejś wady, oprócz Towarzysza Papy (o ile pamiętam, nawet dziadek coś tam miał).
Cytat:
Zakompleksiony samotnik (...) z kotem (...). Wyżywa się na wszystkich, zatraca w szaleństwie (...). Kot nieudacznik (nie do końca) będący każdorazowo kozłem ofiarnym (no może przesadziłem). No i standardowo wioska (...) komuchów-sekciarzy (...)
Opisałeś właśnie rząd RP.
nawet nawet
A na kolejnym obrazku dindunuffin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów