📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Przykurwiła głową to od razu jej się przypomniało, że miała kamerę zajebać
powinna siedzieć z matką w kuchni
Są cycki - jest piwo.
Leitho napisał/a:
Te jebane malpy maja spierdalanie we krwi. Maly malpiszon przykurwil lbem o sciane, jeszcze dokladnie nie wie co sie stalo, ale i tak spierdala.
To znaczy, że ma lepiej rozwinięte odruchy przetrwania niż ty. Głupio ci, że jesteś gorszy od murzyna?
To tak jakby w ZOO małpy nagrywały same siebie ...
Zwęszyła kurczaka za ścianą
@SolarisN1 Przecież to wiadome że małpy mają lepszy instynkt przetrwania od ludzi.
Standardowe zachowanie murzyna: wyjebać znienacka i uciec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów