📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
W miarę normalnie mówi i ma całkowitą rację. Ta ulica w tamtym miejscu zaczyna piękną, długą prostą na której co rusz jakaś pizda dusi gaz. Okolica pełna starszych ludzi upchanych po Gierkowskich blokach. Kończy się to na skrzyżowaniu, w którym skręcają w prawo i przejeżdżają na czerwonym w miejscu, gdzie światła dla pieszych świecą się przez ułamek sekundy i często widzi się ludzi biegnących przez pasy. Jebać zarząd dróg w Szczecinie.
Piesi nie są tam w stanie zobaczyć nadjeżdżającego pirata drogowego, bo jadą pod górkę i ich po prostu nie widać, pojawiają się tam jakiejś 120m przed przejściem, czyli gdy ktoś jedzie 100km/h, to pieszy zauważy taki pojazd na ok. 4 sekundy przed dojechaniem pojazdu do przejścia, czyli jak wejdzie ułamek sekundy przed, to kierowca ma niewiele czasu aby zahamować, tak naprawdę jak pieszy będzie wolny, to ktoś jadący 100km/h środkowym pasem musi takiego pieszego pierdolnąć.
Jestem ze Szczecina i to gówno prawda, babka ściemnia. Rzadko kiedy tam był jakis wypadek.
Ulica idealna dla Tomka Hajty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów