📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W telewizji, chyba w Galileo, pokazywali że kobiety w ciąży w Afryce jedzą kamienie... bo są zdrowe.
To mnie się podoba.
dajpieniadza, z tymi kamieniami to sprawa jest prosta. Są to dość miękkie (patrz. kruche) kamienie, których spożycie dostarcza wapnia, żelaza oraz innych elementów. Jak głód i bieda to nic dziwnego, że jedzą co jest.
dajpieniadza, z tymi kamieniami to sprawa jest prosta. Są to dość miękkie (patrz. kruche) kamienie, których spożycie dostarcza wapnia, żelaza oraz innych elementów. Jak głód i bieda to nic dziwnego, że jedzą co jest.
to pewnie skamieniałości/pozostałość po wyschniętym morzu ... założe sie że w ich żołądku/jelitach są całkiem inne bakterie niż u białych co pozwala im wyżyć na tym syfie gdyż są w stanie przyjąć wiecej kalori z danej dawki pożywienia niż biały ...
Chuj że na jednym ujęciu widać że za "miastem" jest ogromna łąka a nie pole uprawne. To te leniwe czarne kurwy wola jeść błoto niż coś wychodować.
na Haiti wsadzasz patyki i za tydzień drzewo rośnie
jak kurwa można głodować, gdy wokół mnóstwo miejsca na uprawy, to tylko lenistwo lub głupota
jak kurwa można głodować, gdy wokół mnóstwo miejsca na uprawy, to tylko lenistwo lub głupota
Hahaha i dobrze, to jest szczyt intelektualnych możliwości murzynów.
Zobaczcie ilu ludzi i ile pracy jest zaangażowane w wykonanie takich błotnych ciastek. Równie dobrze mogliby np. podpierdolić komuś kurę i je rozmnożyć, albo na przykład iść nazbierać jakichś korzonków czy kory z drzew.
Zwłaszcza że oni kupują piasek z którego robią te ciastka.....no ja pierdolę.
Zobaczcie ilu ludzi i ile pracy jest zaangażowane w wykonanie takich błotnych ciastek. Równie dobrze mogliby np. podpierdolić komuś kurę i je rozmnożyć, albo na przykład iść nazbierać jakichś korzonków czy kory z drzew.
Zwłaszcza że oni kupują piasek z którego robią te ciastka.....no ja pierdolę.
jackass_tomek napisał/a:
Może i głodują, ale ząbki wszyscy mają zdrowe.
To pięknie pokazuje jak niezdrową mamy dietę. Żremy duże ilości cukrów wszelakiej maście. Od słodkich cukiereczków, przez czekolady a kończąc na mniej słodkim chlebie czy ziemiorach. Bakterie to w naszych organizmach mają sjestę 24/7.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów