Dindu się pokłócili i krzesła poszły w ruch.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piter52 napisał/a:
To celowa robota.Coś im dosypują do skrzydełek i coleslawa.
Niestety nie dosypuja... skad wiec caly ten problem z murzynami w usa
- duzy procent czarnych u usa to niestety "ludzie" o niskim poziomie inteligencji ( w usa srednia IQ czarnych to 80 - 85 )
- maja niski poziom samokontroli a wysoki poziom testosteronu co sprawia ze sa agresywnii
- dzieci sa wychowywane przez samothe matki ( obecnie wedlug oficjalnych danych 75% czarnych dzieci rodzi sie w rodzinach z jednym rodzicem... zazwyczaj matka na benefitach )
- brak ojca lub pozytywnego meskiego wzorca
- kultura rapu i gangow.. czyli kasa z narkotykow i szybkie zycie oraz pogarda dla nauki oraz ciezkiej pracy ( bo te sa uwazane jako cechy bialych )
To tak z grubsza.
Niech się porozpierdalają na amen!!! Jest Ok
Murzyn trzyma się kanapy gdy go chce ściągnąć bo wie że mu czarni po głowie będą skakać....
patrzę na tą agresję, te ich opuszczone gacie i majtasy na wierzchu...
waham się czy ich wysłać do pierdla, na lekcje kinderschtuby, czy może do obozu albo kolonie?
waham się czy ich wysłać do pierdla, na lekcje kinderschtuby, czy może do obozu albo kolonie?
patrzę na tą agresję, te ich opuszczone gacie i majtasy na wierzchu...
Jest jeszcze jedna opcja
jak się łosie, jelenie czy szympansy biją to chuj mi do tego, z naturą nie wygrasz...
Serio z tym iq to ja sie naprawde zgodze, jak wiekszosc z nich po 5 razy to samo zdanie wypowiada w ciagu 10 sekund w wiekszosci filmow z czarnym bydlem.
Myślę że zamach rąk jest uwarunkowany genetycznie, jest to tradyjny ruch wykonywany przy zrywaniu bawełny z krzaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów