📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chcę dostać warna za rasizm
Sądząc po kolorze ubrań, to nie jest uczelnia, tylko więzienie stanowe.
Po prostu chodził po uniwerku i patrzył co tu zajebać.
Czarni maja znacznie obniżony próg wymagany na przyjecie na studia wyrównywanie szans czy coś takiego przez co zabierają miejsca mądrzejszym białym
Lipton94 napisał/a:
Ogólnie zastanawiam się nad prawdziwością tego gifa... Afroamerykanin i studia...??
na moje studiuje turystykę lub zarządzanie
Rzeczywiscie, pozytywna dyskryminacja ciagle istnieje. W szczegolnosci jesli chodzi o srednie i slabe uniwersytety w takim UK. Pamietam, jak bylem tam na pierwszym roku to chodzilem po kampusie sam, spotykalem samotnych bialych studentow lub takich w 2-3 osobowych grupach. Grupe czarnych zlozona z ok. 6 osobnikow bylo slychac juz z daleka. Chyba mieli jakies dobre zdjecia bananow na komorkach bo ciagle cos tam ogladali i skakali jakby byli na placu zabaw.
Jesli chcecie isc na studia na zachod polecam wiec uczelnie Niemieckie, Austriackie, Szwajcarskie lub krajow Nordyckich - to sa jeszcze szkoly Europejskie.
Jesli chcecie isc na studia na zachod polecam wiec uczelnie Niemieckie, Austriackie, Szwajcarskie lub krajow Nordyckich - to sa jeszcze szkoly Europejskie.
Cytat:
Ogólnie zastanawiam się nad prawdziwością tego gifa... Afroamerykanin i studia...??
Murzynek też jest tym faktem zdziwiony. Nie oglądałeś GIFa?
po prostu pizze dostarczał.
Chyba studiujecie w elitarnych "Wyższych szkołach tego i owego"... W Polsce z 10 % studentów jest czarnych (są specjalne grupy dla studentów z zagranicy). Na akademiach medycznych nawet więcej.
Przeciętny biały nie jest wcale zdolniejszy niż przeciętny czarny - a jeśli jest, jest to w istocie różnica znikoma. U mnie w gimnazjum murzynka miała jedną z najlepszych średnich w klasie (podczas gdy średnia klasy oscylowała w granicach 4,5; trudno więc nazwać to wyuczeniem). A piszę to wyłącznie po to, by pognębić żulków z tego forum, którzy nadal wierzą, że są coś więcej warci niż czarny:
bądźcie świadomi! Biały tępak jest i tępakiem dla przeciętnego czarnego .
Przeciętny biały nie jest wcale zdolniejszy niż przeciętny czarny - a jeśli jest, jest to w istocie różnica znikoma. U mnie w gimnazjum murzynka miała jedną z najlepszych średnich w klasie (podczas gdy średnia klasy oscylowała w granicach 4,5; trudno więc nazwać to wyuczeniem). A piszę to wyłącznie po to, by pognębić żulków z tego forum, którzy nadal wierzą, że są coś więcej warci niż czarny:
bądźcie świadomi! Biały tępak jest i tępakiem dla przeciętnego czarnego .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów