Według opisu w jednym ze sklepów sieci Wallmart doszło do małego nieporozumienia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walka o ostatniego banana?
murzyn murzynowi murzynem - to całkiem jak w Polandii - polak polakowi polakiem hehe
Murzyn podchodzi do kasy, czeka aż mu zapakują towar by wyjść, a tutaj pada skurwysyńskie i rasistowskie hasło "należy się 55$ i 23c" i jak tu się nie wkurwić.
Ten Wallmart to sieć ZOO w juesej?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ten Wallmart to sieć ZOO w juesej?
To taki Lidl czy Biedronka w walce o karpie czy jakieś torebki polaczków
O kurwa, jak to dobrze, że jestem biały
Dwie małpy się lejo, a reszta małp w tym czasie kradnie ile wlezie co za kurwa zwierzęta jebane karaluchy
I jak ktoś próbuje przekonywać mnie że to są ludzie, to niech kurwa posłucha tych wrzasków, oni w kółko mówią jedno słowo np. "Let go, let go, let go, let go" Typ powtórzył to ze sto razy. Oni są kurwa tak opóźnieni w rozwoju, że nie powinni mieć żadnych praw obywatelskich. To jest genetyczne dno,
I jak ktoś próbuje przekonywać mnie że to są ludzie, to niech kurwa posłucha tych wrzasków, oni w kółko mówią jedno słowo np. "Let go, let go, let go, let go" Typ powtórzył to ze sto razy. Oni są kurwa tak opóźnieni w rozwoju, że nie powinni mieć żadnych praw obywatelskich. To jest genetyczne dno,
widzieliscie ile torebek jednorazowych za darmo? A w Europie sraja sie z ekologią i karzą nosić wielorazowe.W usa sraja na to
Niby baba, a leje się jak facet.
Pytanie nr 1.
Zgubiła buty w pojedynku czy może wyszła tak na zakupy?
2. Dlaczego w sklepie są sami czarni (albo w przeważającej większości, gdyż na końcu widać białą, wystraszoną kobietę) ???!!!
Pytanie nr 1.
Zgubiła buty w pojedynku czy może wyszła tak na zakupy?
2. Dlaczego w sklepie są sami czarni (albo w przeważającej większości, gdyż na końcu widać białą, wystraszoną kobietę) ???!!!
wystarczą dwa jebane czarne koczkodany w jednym miejscu i mamy gwarancję awantury, dodaj do tego wie czarne tłuste orangutanice i masz zamieszki, co to jest za pierdolony gatunek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów