18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Watermelon 2021-09-16, 18:48 7
Walka o ostatniego banana?
Zgłoś
Folur 2021-09-16, 18:50 2
murzyn murzynowi murzynem - to całkiem jak w Polandii - polak polakowi polakiem hehe
Zgłoś
Policeman 2021-09-16, 19:54 27
Murzyn podchodzi do kasy, czeka aż mu zapakują towar by wyjść, a tutaj pada skurwysyńskie i rasistowskie hasło "należy się 55$ i 23c" i jak tu się nie wkurwić.
Zgłoś
Tryper 2021-09-16, 21:00 4
Wallmart ma swoje filie w Afryce?

Zawsze stoi.
Zgłoś
McQurwa 2021-09-16, 22:11
Wydaje mi się że przez moment widziałem białego człowieka

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-09-16, 22:36 4
Ten Wallmart to sieć ZOO w juesej?
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-09-16, 22:53
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Ten Wallmart to sieć ZOO w juesej?

To taki Lidl czy Biedronka w walce o karpie czy jakieś torebki polaczków
Zgłoś
c................k 2021-09-16, 23:31 1
O kurwa, jak to dobrze, że jestem biały
Zgłoś
Dupaapud 2021-09-17, 0:18 6
Dwie małpy się lejo, a reszta małp w tym czasie kradnie ile wlezie co za kurwa zwierzęta jebane karaluchy

I jak ktoś próbuje przekonywać mnie że to są ludzie, to niech kurwa posłucha tych wrzasków, oni w kółko mówią jedno słowo np. "Let go, let go, let go, let go" Typ powtórzył to ze sto razy. Oni są kurwa tak opóźnieni w rozwoju, że nie powinni mieć żadnych praw obywatelskich. To jest genetyczne dno,

Dupa apud
Zgłoś
piotrszymek 2021-09-17, 6:49
widzieliscie ile torebek jednorazowych za darmo? A w Europie sraja sie z ekologią i karzą nosić wielorazowe.W usa sraja na to
Zgłoś
Gitta 2021-09-17, 8:07
Niby baba, a leje się jak facet.
Pytanie nr 1.
Zgubiła buty w pojedynku czy może wyszła tak na zakupy?

2. Dlaczego w sklepie są sami czarni (albo w przeważającej większości, gdyż na końcu widać białą, wystraszoną kobietę) ???!!!
Zgłoś
jebać_pis_w_dupsko 2021-09-17, 8:52 1
wystarczą dwa jebane czarne koczkodany w jednym miejscu i mamy gwarancję awantury, dodaj do tego wie czarne tłuste orangutanice i masz zamieszki, co to jest za pierdolony gatunek.
Zgłoś
Rados 2021-09-17, 9:08 1
uga buga
Zgłoś
panar3 2021-09-17, 9:30
Myślałem że suchoklates upoluje wreszcie tego czarnego walenia albo oba na raz, a tu...? Chuj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów