Dla jasnosci- poszło o dziewczyne, nasrepnie obaj zaczynaja bic jeden wykazuje sie umiejetnosciami ninja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pytolsky napisał/a:
Tyle, że goła klata chciał wyjść na zewnątrz. Z kolei na usprawieliwienie białej bluzy, to musiał mieć on świadomość, że golas mógł mu równie dobrze wypierdolić w dowolnym momencie mimo zapewnień solówki, więc rozumiem atak wyprzedzający tego czarnucha.
A Po chuj Wy te małpy rozkminiacie ?
Dobrze, że dodałeś „dla jasności”, bo po chwili zrobiło się ciemno
Dalej się nic nie zmieniło. Małpy, machanie łapami, krzyk i walnie na oślep. Czyli czarny zwierzyniec w walce o dziurę.
Pamietacie kawał o dwóch kłócących się głuchoniemych ? U czarnych to wygląda tak samo, gasisz światło i jest po zawodach
Ale czarne gówno nawet nic nie widać pewnie dlatego że czarne i gówniane i na chuj takie coś wgl wrzucać jakbym chciał obejrzeć małpy pojadę do Zoo
QRWA! tak czarno od tej czarności ze nic nie widać!
Kriski napisał/a:
Pisz jak człowiek, poszło o samicę , ludzie (biali) mają dziewczyny.
Bardzo dobrze zauważył Pan Kriski, że doszło tutaj dużego nieporozumienia i skandalu. Gdyż ludzie mają dziewczyny, żony etc
A zwierzęta samice. Proszę o poprawę postu, gdyż odbiorca zostaje wprowadzony w błąd.
A tym co? Naboje się skończyły??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów