Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Dla jasnosci- poszło o dziewczyne, nasrepnie obaj zaczynaja bic jeden wykazuje sie umiejetnosciami ninja" Ciekawe, co autor chciał nam przekazać w tej wypowiedzi?
No cała zajscie tej sytuacji xd w filmie goscie pokłócili sie o dziewczyne i dlatego zaczeli sie bić- prosze bardzo wyjasnilem.
Talisman to zajebista gra.Wszysto opiera się na losowości.
jebnął my piąchę z partyzanta(atak z zaskoczenia +2)
Gdzie ty masz partyzanta? Tamten się do niego dopierdolił i chciał się napierdalać. Biała koszula wyraźnie mówi, że się nie chce bić i żeby zadzwonić do tamtej jego żony aby wyjaśnić. Potem goła klata mu łbem wyjeżdża i startuje konkretnie.
Miał czekać aż mu tamten pierwszy wypierdoli?
Partyzant to jak przeciwnik w ogóle się nie spodziewa ataku a tutaj gość sam się chciał bić więc jak szukał bójki to już nie ma partyzanta jak ktoś mu wypierdoli po kontakcie fizycznym.
No cała zajscie tej sytuacji xd w filmie goscie pokłócili sie o dziewczyne i dlatego zaczeli sie bić- prosze bardzo wyjasnilem.
Dzięki. Nie mam w domu słownika języka wiejskiego.
Dzięki. Nie mam w domu słownika języka wiejskiego.
Spoko, miłego dnia zatem.
Gdzie ty masz partyzanta? Tamten się do niego dopierdolił i chciał się napierdalać. Biała koszula wyraźnie mówi, że się nie chce bić i żeby zadzwonić do tamtej jego żony aby wyjaśnić. Potem goła klata mu łbem wyjeżdża i startuje konkretnie.
Miał czekać aż mu tamten pierwszy wypierdoli?
Partyzant to jak przeciwnik w ogóle się nie spodziewa ataku a tutaj gość sam się chciał bić więc jak szukał bójki to już nie ma partyzanta jak ktoś mu wypierdoli po kontakcie fizycznym.
Tyle, że goła klata chciał wyjść na zewnątrz. Z kolei na usprawieliwienie białej bluzy, to musiał mieć on świadomość, że golas mógł mu równie dobrze wypierdolić w dowolnym momencie mimo zapewnień solówki, więc rozumiem atak wyprzedzający tego czarnucha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów