📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest sadistic, gdybym chciał oglądać chujowe kolorowe obrazki to bym poszedł na chujowego kwejka.
johnybravo89 napisał/a:
Powiedz mi DEBILU, za co ty stawiasz to piwo?
Za to, że ktoś spalił żywcem człowieka bez skrupułow? Paliłeś się kiedyś?
Wszelkie wyrażanie aprobaty pod tym postem jest dowodem zezwierzęcenia, bestialstwa i pierdolonego rasizmu. Chuj z wami.
Z jednej strony masz racje, większość użytkowników to rasiści, ksenofoby, paranoicy. A przynajmniej do czasu spowiedzi.
Ale z drugiej strony na tym polega idea tej strony.
koziolekk444 napisał/a:
Tobie nie grozi grillowanie, nie jesteś czarny.Tak czy inaczej, juz wolalbym zginac od kuli...
ktoś wie z jakiej "misji pokojowej" USrA jest ten fragment? czy to może być Wietnam?
johnybravo89 napisał/a:
Powiedz mi DEBILU, za co ty stawiasz to piwo?
Za to, że ktoś spalił żywcem człowieka bez skrupułow? Paliłeś się kiedyś?
Wszelkie wyrażanie aprobaty pod tym postem jest dowodem zezwierzęcenia, bestialstwa i pierdolonego rasizmu. Chuj z wami.
No aż się kurwa zalogowałem. Powiedz mi człowieku, po co ci konto na sadolu, jeśli nie po to żeby oglądać właśnie takie materiały? Ten portal dokładnie takie materiały powinien zawierać, a nie wyzwania piwne, parady pedałów, różowe kwiatki, babskie szmatki i kompilacje z gamoniowatymi kotami. Materiał wprawdzie niezły, ale na harda za słaby więc jest na głównej. Jeżeli ci to przeszkadza, to powiedz mi - co ty tu kurwa robisz? Powinieneś być na kwejku.
Mało jest miejsc w internetach bardziej przepełnionych hipokryzją niż sadistic.
Jakby to był pies/kot/borsuk czy inne zwierze to by się ku*wa wszyscy w komentarzach wylewali gorzkie łzy i krzyczeli jakie to sk**wysyństwo.
Tak, wiem, zaraz napiszecie, że zwierząt wam bardziej szkoda, ale tak się składa, że murzyni też czują ból
Jakby to był pies/kot/borsuk czy inne zwierze to by się ku*wa wszyscy w komentarzach wylewali gorzkie łzy i krzyczeli jakie to sk**wysyństwo.
Tak, wiem, zaraz napiszecie, że zwierząt wam bardziej szkoda, ale tak się składa, że murzyni też czują ból
johnybravo89 napisał/a:
tak kurwa, widziałem jak zwierzęta biegają z miotaczem ognia
A inne zwierzęta też, czy tylko swoich rodziców?
ale frajda z tym paleniem czarnuchów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów