Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
umarłeś po tej wycieczce? pytam bo sam się tam wybieram
Umarł ale udało się go odratować.
Dla czepialskich:
Natknął się na filmik SWOJEGO AUTORSTWA (który KTOŚ wrzucił wcześniej NA SADOLA ale NIE ON tylko KTOŚ INNY (!uwaga! złożona logika) - nie ON ale INNY użytkownik sadistica wrzucił JEGO filmik znaleziony GDZIE INDZIEJ na sadistic.pl. Got it?
Nawet to już tłumaczył, ale no czytać się nie chce (albo nie umie) no to tak sie kończy
Ja rozmawiałem z ludźmi, którzy byli w Zonie, to mówią że ludzie, którzy jadą tam bez przewodnika i bez broni na własną rękę dużo ryzykują, bo w Zonie roi się od dzikich i wygłodniałych zwierząt (niedźwiedzie, dziki, psy, wilki itp.) i można z takiej wycieczki nie wrócić jak się jest nieostrożnym nie wiem jak autor filmiku, ale uważajcie jeśli chcecie jechać na własną rękę.
Ja rozmawiałem z ludźmi, którzy byli w Zonie, to mówią że ludzie, którzy jadą tam bez przewodnika i bez broni na własną rękę dużo ryzykują, bo w Zonie roi się od dzikich i wygłodniałych zwierząt (niedźwiedzie, dziki, psy, wilki itp.) i można z takiej wycieczki nie wrócić jak się jest nieostrożnym nie wiem jak autor filmiku, ale uważajcie jeśli chcecie jechać na własną rękę.
Albo za dużo się w STALKERa nagrałeś, albo koncertowo łykasz marketingowe pindolenie ... .
Byłeś to kiedyś w lesie w ogóle? Miśki i wilki za ludźmi nie przepadają, bo mięsa z nas mało, a gdzie jak gdzie, ale w zonie mają w chuj innego żarcia.
Zona jest świetnym miejscem ... na ryby, bo sumy tam żyją zacne (i nie, nie ma to nic wspólnego z promieniowaniem).
Zieeew ... do Czarnobyla jeżdżą same miękkie faje, co myślą że są super koksy bo pochodzili po jednym najbezpieczniejszych miejsc na ziemi (zero ludzi, tylko wojsko i budowlańcy). Ale się ludzie bajek o mutantach naczytali i mają pełne gacie.
Jak ktoś jest hardcorowym explorerem opuszczonych miejsc to zapierdala do Detroit. Tam faktycznie jest cykor i w ruinach można spotkać uzbrojonych czarnuchów, fabryki narkotyków, nielegalne walki psów, jebniętych meneli.
PS. Tak wiem, do Detroit się nie dojedzie mondziakiem.
Sam jesteś miękka faja,w dupie byłeś,gówno widziałeś .
Widzę,że zapomniałeś w jakim pojebanym kraju żyjemy,bo to Stanów trzeba mieć wizę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów