Witam, przypadkiem natknąłem się na film mojego autorstwa z wyprawy do Czarnobylskiej strefy z 2010 roku. W związku z powyższym przedstawiam film z naszej ostatniej wyprawy w 2011 roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba juz wiem, w jakim budynku 'szpitalu' nagrywali Grave Encounters...
lukaszgo3 napisał/a:
O kurwa, o kurwa ale Ty poprawny jesteś, pisz fail'e będziesz jeszcze fajniejszy ;*
Tak się składa, że po spółgłoskach w języku angielskim nie wstawiamy apostrofu.
Dlatego piwko dla tego pana!
Dlatego piwko dla tego pana!
Oko Moskwy robi wrażenie. Pamiętasz może ile Cię ta eskapada wyniosła w sensie finansowym?
jeżdżę tam 6 lat to nie są twoje materiały kolego a jeśli coś zwiedzasz to się ogarnij bo mało wiesz i mało dokumentujesz jako sadol mówie opamiętaj się i poznaj chociaż historię prypeci tymbardziej czarnobyla więc zdjęcia każdy może wrzucić czy beznadziejne filmy także to może twoja pierwsza wyprawa szczerze nie podniecaj sie
tataPszemka napisał/a:
umarłeś po tej wycieczce? pytam bo sam się tam wybieram
jedź spokojnie najwyżej dostaniesz ostrej choroby popromiennej nie no jaja sobie robię a tak na poważnie to promieniowanie tam jest już niegroźne chociaż i tak przekracza ileś tam razy normę ale zapewne będziesz tam około tygodnia więc nie masz nawet o co się martwić
chcpindol napisał/a:
jeżdżę tam 6 lat
nie byłem to nie wiem ale jak coś to mnie popraw
tam można jechać jako niepełnoletni ?
Zieeew ... do Czarnobyla jeżdżą same miękkie faje, co myślą że są super koksy bo pochodzili po jednym najbezpieczniejszych miejsc na ziemi (zero ludzi, tylko wojsko i budowlańcy). Ale się ludzie bajek o mutantach naczytali i mają pełne gacie.
Jak ktoś jest hardcorowym explorerem opuszczonych miejsc to zapierdala do Detroit. Tam faktycznie jest cykor i w ruinach można spotkać uzbrojonych czarnuchów, fabryki narkotyków, nielegalne walki psów, jebniętych meneli.
PS. Tak wiem, do Detroit się nie dojedzie mondziakiem.
Jak ktoś jest hardcorowym explorerem opuszczonych miejsc to zapierdala do Detroit. Tam faktycznie jest cykor i w ruinach można spotkać uzbrojonych czarnuchów, fabryki narkotyków, nielegalne walki psów, jebniętych meneli.
PS. Tak wiem, do Detroit się nie dojedzie mondziakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów