Witam, przypadkiem natknąłem się na film mojego autorstwa z wyprawy do Czarnobylskiej strefy z 2010 roku. W związku z powyższym przedstawiam film z naszej ostatniej wyprawy w 2011 roku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
mloodzian, na przełomie maja i czerwca jechałem na Ukrainę z wycieczką, główną z atrakcji był Czarnobyl i Prypeć. Od przejscia granicznego, do Kijowa natrafiliśmy może na 2-3 kilometry drogi z dziurami. Reszta to może nie płaski jak lustro, ale dobry asfalt.
Człowiek Świecidełko
A wyrosła Ci druga głowa?
Mieliście jakiś dozymetr ze sobą? Jeśli sprawdzaliście na bieżąco poziom promieniowania to jakie mieliście odczyty w pobliżu sarkofagu? I jaką dawkę pochłonąłeś podczas tej wizyty?
Dwa faile w jednym poście:
i
- Yoda
Cytat:
nr. 5
i
Cytat:
przypadkiem natknąłem się na film mojego autorstwa
Cytat:
Cytat:nr. 5
i
Cytat:
Cytat:przypadkiem natknąłem się na film mojego autorstwa
O kurwa, o kurwa ale Ty poprawny jesteś, pisz fail'e będziesz jeszcze fajniejszy ;*
Kiedyś też się wybiorę niestety w 2015 roku ma byc "nałożony" nowy sarkofag na obecny, budowa już trwa.
Jak by ktoś szukał nutki:
Me Gustaria - Reggaeton Street Mix
Jak by ktoś szukał nutki:
Me Gustaria - Reggaeton Street Mix
Musisz być nieźle wykręcony żeby łazić po tych piwnicach Coś Ty, w Shadow of Chernobyl nie grałeś czy co? Nie wiesz co tam się czai?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów