Miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kolego materiał Twój czy gdzieś wykopany? Jeśli Twój (i w miarę świeży) to możesz powiedzieć jakie są teraz procedury związane z wjazdem do Zony?)
Mnie takze ciekawi temat... kiedys sie wybiore z aparatem Jest duzo biur podrozy oferujacych wyjazd do Prypiat, ceny od 750 zl do 1000 od osoby, w tym jest lapowka na oplacenie straznikow ktorzy pilnuja zony. Wszelkie informacje znajdziesz np na : bispol.com/czarnobyl-tour/ , mozna wyszukac takze inne biura. Z tego co doczytalem to podstawa na wycieczke to dozymetr poniewaz w niektorych miejscach poziom skazenia radioaktywnego jest nadal bardzo wysoki
Ciekawe, że za parę lat sarkofag nad elektrownią przestanie spełniać swoje zadanie a jakoś nie słyszy się żeby coś z tym robili.
wycieszki do czarnobyla robi bis-pol z Jasła
byłem w 2011 roku z grupą - warto się wybrać jak kogoś to interesuje
Oglądając ten filmik od razu przypomina się STALKER i Call of Duty 4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów