Bardzo fajne wykorzystanie zdalnie sterowanego drona do nakręcenia ujęć widocznych w filmiku poniżej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
chuja nakrecili i jeszcze rozjebali kładrokopter, co za ciule...
A ty doktorze bez szkoły zamknij jape bo żadnych chujów na filmie nie ma.
w stalker zew prypeci tez byl motyw z dronem tyle że był troche wiekszy.
+Cmentarz pojazdów, na którym jest kilkanaście helikopetrów, kilkadziesiąt wozów ciężarowych.
Epickie.
Pomyślcie, pooglądajcie zdjęcia, ci ludzie zostawili wszystko.
+Cmentarz pojazdów, na którym jest kilkanaście helikopetrów, kilkadziesiąt wozów ciężarowych.
Epickie.
fajny filmik fajnie miejscie. strasznie to wszystko zaroslo
ale kurwa po huj oni doalczali do filmiku to jak za kazdym razem puszczaja drona i biegaja z tym gownem? no debile.
raz styknie - ok wiemy kurwa jak wygladacie. reszte mogli poprostu wyciac.
wkurwilo mnie to troche.
ale kurwa po huj oni doalczali do filmiku to jak za kazdym razem puszczaja drona i biegaja z tym gownem? no debile.
raz styknie - ok wiemy kurwa jak wygladacie. reszte mogli poprostu wyciac.
wkurwilo mnie to troche.
@nopel, nie ma już helikopterów, wszystko rozebrane i pogrzebane, zostały chyba 4 Mi, powoli konsekwentnie wszystko likwidują.
Kurwa miałem nadzieję, że podlecą do wagoników w diabelskim młynie i pokażą ich zawartość. Tam nikt się dostać nie umie przecież, wszędzie indziej ludzie już byli. Może byłoby kilka ciekawych przedmiotów.
@2down, ale ta radość z zobaczenia po raz pierwszy od baaardzo długiego czasu czegoś czego nikt inny nie mógł zobaczyć. Choćby głupia lalka tam była, konserwa albo portfel.
@2down, ale ta radość z zobaczenia po raz pierwszy od baaardzo długiego czasu czegoś czego nikt inny nie mógł zobaczyć. Choćby głupia lalka tam była, konserwa albo portfel.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
jakby kurwa nie mogli do yej jebanej elektrowni zawędrować
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów