📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Nie wystarczy ze się zestarzejesz, dasz komuś życie czy po prostu jesteś roszczeniową francą. A ten dindus na bank nie zasłużył na szacunek za tego "sucker punch-a" i jak da się zauważyć na innych filmach, tego typu atak jest specjalnością dindusow...
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Nie wystarczy ze się zestarzejesz, dasz komuś życie czy po prostu jesteś roszczeniową francą. A ten dindus na bank nie zasłużył na szacunek za tego "sucker punch-a" i jak da się zauważyć na innych filmach, tego typu atak jest specjalnością dindusow...
jeszcze babci musial przyjebac z przyczajki hahah kurwa u tych dzikusow juz mnie nic nie zaskoczy
Obstawiam ze ma dziadka z Polski z okolicy mocno zalesionych. Przeszkolony partyzant jak ta lala.
Czarne to zawsze brudne małpie kurestwo...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów