Akcja od 0:50
Akcja od 0:50
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuju te blokady jak da się jechać
Tak się patrzy na tą blokadę jak na nowinkę technologiczną
Koleś stanął w miejscu, w którym nie powinien był stać? Jakiś inwalida przez niego musi zapierdalać kawał drogi? Chuj, załóżmy mu blokadę. Dzięki temu szybciej odjedzie. Kurwa, logika godna polskiej straży miejskiej.
Problem jest taki, że to prywatna posesja a blokadę założył zwykły strażnik czyli tzw. cieć.
Grozi mu karami srarami itd. ale prawda jest taka, że to co zrobił było nielegalne i powinien wezwać odpowiednie służby a nie zakładać komuś blokadę.
Nie bronię jebanego zjeba co zajmuje miejsca dla inwalidów ale mówię jak to prawnie wygląda i z punktu widzenia czysto prawnego to ten bambus może jeszcze dochodzić w sądzie odszkodowania za taką blokadę jeśli mu zniszczyła cokolwiek w aucie.
z punktu widzenia czysto prawnego to ten bambus może jeszcze dochodzić w sądzie odszkodowania za taką blokadę jeśli mu zniszczyła cokolwiek w aucie.
Czyli zakładasz że czarni mają jakieś prawa?
W jakich pojebanych czasach żyjemy
Problem jest taki, że to prywatna posesja a blokadę założył zwykły strażnik czyli tzw. cieć.
Grozi mu karami srarami itd. ale prawda jest taka, że to co zrobił było nielegalne i powinien wezwać odpowiednie służby a nie zakładać komuś blokadę.
Nie bronię jebanego zjeba co zajmuje miejsca dla inwalidów ale mówię jak to prawnie wygląda i z punktu widzenia czysto prawnego to ten bambus może jeszcze dochodzić w sądzie odszkodowania za taką blokadę jeśli mu zniszczyła cokolwiek w aucie.
No nie wiem, to jednak USA, nie polszcza. Skoro można odjebać kogoś kto wtargnie na prywatny teren, to może blokadę na koło też można mu założyć
Z resztą, na jakim terenie by to nie było, zakładanie blokad na koła jest robieniem kurwy z logiki i koniec, kropka.
w dupie mam miejskich strażników
w dupie te miejsca wyznaczone
a szczególnie tych kretynów urzędników
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów