📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Catar napisał/a:
Dostała za darcie ryja.
Nieprawda! To były zaloty, a uderzenie było zaakceptowaniem ich wspólnej przyszłości
b0r000 napisał/a:
O kurwa! Czarna, farbowana, blondynka...
Czyli może być gorzej...
może, gdyby jeszcze żydówka
i co murzyn może być Polakiem czy nie może ?
b0r000 napisał/a:
Czyli może być gorzej...
i tranwestyta...
Czyli może być gorzej...
i tranwestyta...
Przemoc wobec kobiet w Polsce to mit i zabobon, także nietrafiona uwaga.
W tym wyjątkowym przypadku kibicowałem czarnemu kolesiowi.... Kurwa, ale wstyd....
Stoi ci taka, drze ryja, macha łapami przed twarzą, potem startuje z tymi łapami. Odwracasz się, odchodzisz kilka kroków, a ona nie daje za wygraną i dalej cię wkurwiać. No nawet mistrz zen straciłby cierpliwość i jebnął ją w pysk.
Oooo i od razy rycerzyk przybiegł ... a żeby ktoś go wyruchał w dupę przy tych wszystkich ludziach (-:
Gorylice to furiatki
Miałem takiego CLA AMG... Zdrowa furka tylko ciasna w chuj. Też był biały. Meśki są spoko. Takie niemieckie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów