📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Globusick. Jakby nie ten słaby i chujowy film nawet byś nie wiedział kto to był ten Janek Wiśniewski. Jestes tylko pedałem, który para miłością do tego żenującego kraju. Spierdalaj.
@eboleq Agresja, agresja! Brawo, to lubię! Miłością do kraju? Chujowy film? Gówno wiesz, w dupie byłeś. Nie masz pojęcia o czym piszesz. To Ty spierdalaj.
@globusick weź mnie kurwa nie rozśmieszaj. Jesteś tylko kolejnym pedałkiem który podnieca sie naszą chujową historia i trzepie w domu do prostackich obrazkow jak ten. Jestemy zajebiście słabym krajem, któremu jedynie co wyszło to patriotyzm. Mam to w dupie, bo tylko przez to gówno (vide smoleńsk) jestemy dupą zachodu i popychadłem.
Skoro twierdzisz, że nasza historia jest chujowa to ja bym proponował trochę więcej o niej poczytać. Zarówno czasy średniowiecza jak i niewoli. Jesteśmy słabym krajem przez tych śmieci na górze, którzy hołdują krajom zachodu i syjonizmowi oraz przez takich kutasów jak ty - którzy tylko pierdolą jak tu jest źle nie robiąc nic, aby ten stan polepszyć. Ja podtrzymuję zdanie globusicka - to ty spierdalaj.
Romulus był bratobójcą, hersztem bandy zbójników, porywaczem i dupcyngierem a mimo to starożytni Rzymianie byli dumni ze swojej historii i że początek ich państwowości dał ktoś taki.
Więc niby czemu i my nie mamy być zadowoleni ze swojej historii? W bitwie pod Cedynią razem z Czechami skopaliśmy dupska Niemcom rządnym podbojów, swego czasu byliśmy największym krajem w Europie, pod Kłuszynem sklepaliśmy wielokrotnie silniejsze wojska szwedzko- moskiewskie, pod Chocimiem powstrzymaliśmy wojska Osmana II przed kolejnymi podbojami w Europie (co przy szalejącej wtedy wojnie 30letniej nie było trudnym zadaniem). W pizdu ludzi ruszyło walczyć za Polskę i jej wolność na przestrzeni setek lat. A dzisiaj w czasach kiedy jest już bezpiecznie żyje się bez obawy że lada dzień może wybuchnąc kolejna wojna, kilku userów, którym się w dupach poprzewracało od wolności plwa na swoją historię.
To jest sadol, czarny humor, miejsce bez świętości. Okej, ale jak ktoś ma dawać upust swoim kompleksom i próbować zadać szyku w tym zacnym towarzystwie to żal dupę ściska. Ale znam takiego pana, któremu zależało aby Polacy przestali pamiętać o swojej historii
Więc niby czemu i my nie mamy być zadowoleni ze swojej historii? W bitwie pod Cedynią razem z Czechami skopaliśmy dupska Niemcom rządnym podbojów, swego czasu byliśmy największym krajem w Europie, pod Kłuszynem sklepaliśmy wielokrotnie silniejsze wojska szwedzko- moskiewskie, pod Chocimiem powstrzymaliśmy wojska Osmana II przed kolejnymi podbojami w Europie (co przy szalejącej wtedy wojnie 30letniej nie było trudnym zadaniem). W pizdu ludzi ruszyło walczyć za Polskę i jej wolność na przestrzeni setek lat. A dzisiaj w czasach kiedy jest już bezpiecznie żyje się bez obawy że lada dzień może wybuchnąc kolejna wojna, kilku userów, którym się w dupach poprzewracało od wolności plwa na swoją historię.
To jest sadol, czarny humor, miejsce bez świętości. Okej, ale jak ktoś ma dawać upust swoim kompleksom i próbować zadać szyku w tym zacnym towarzystwie to żal dupę ściska. Ale znam takiego pana, któremu zależało aby Polacy przestali pamiętać o swojej historii
@eboleq Jesteś niedouczonym napinaczem, wyjdź chłopcze z komputera, nie rób z siebie fajnego buntownika.
Ja tylko wrzuciłem z kwejka na sadola - w lubicie takie rzeczy..
edit: a jak nie lubicie, to usunę temat
edit: a jak nie lubicie, to usunę temat
Pseudo patrioci wymiękają już i płaczą Bojownicy zawsze przed kompami siedza i wielbią swoich bohaterów a gimbusy im piwa dają i myslą że są już inteligentnami
Jestem głęboko zażenowany tym co się tu kurwa wyprawia, to tylko pierdolony plakat filmowy, a wy najchętniej byście teraz odjebali powstanie marcowe. My? Zajebisty kraj? kurwa kiedy? polacy to banda przykurwionych, oportunistycznych świń, którzy potrafią tylko narzekać jak to jest im chujowo, a kiedy się tylko nachapią pieniędzy to kurwa są gotowi zabić swojego krajana tylko po to żeby mu się nie powiodło. Wspaniała historia? I chuj z tego, skoro ciągle żyjemy w totalnym bagnie i jesteśmy ruchani na każdym kroku przez polityków, których przecież my nie wybraliśmy, to kurwa jak to się stało? I niech kurwa mi ktoś spróbuje powiedzieć, że nie wiem o czym mówię i nic z tym nie robię. Jestem byłym narodowcem, który angażował się w akcje "uświadamiania polaków", zwątpiłem w ten kraj, bo to co się w nim dzieje (nie chodzi tylko o polityków) jest żenujące.
suchy945 napisał/a:
Naprawdę to nikt nie wie jak ten chłopak się nazywał.
Fajny przepełniony patosem post i w ogóle, ale wiesz - 40 lat temu BYŁY nazwiska i ludzi DAŁO się zidentyfikować, mimo że bez pomocy internautów. Zbyszek Godlewski.
Codziennie przejeżdżam tam, gdzie zabili Wiśniewskiego :f
Dajmy info autora na 4chana. Tam go znajdą i zrobią mu syf z jego nędznego życia.
Dajmy info autora na 4chana. Tam go znajdą i zrobią mu syf z jego nędznego życia.
O jacie, biedne dzieci, poszkodowane kurwa bo ktos zmienił plakat jakiegos popierdolonego filmu na parodie tłustego czwartku. Jesteście bandą, która nie ma pojęcia o funkcjonowaniu kraju. Kraju w którym na lekcjach historii uczymy sie popierdolonych rzeczy o zwyczajach starożytnych rzymian, gdzie II wojna światowa to kilka lekcji, a takie sprawy jak powstania czy strajki są tylko kilkuminotowymi wzmiankami. I gdzie jest ten wasz pierdolony patriotyzm. Na tych bzdurnych filmach, które obejżycie i tak w divxie. Obrońcy kurewni, bez przyszłości. Bardziej dumni ze swojej historii mogą być już Amerykanie... bo stworzyli państwo, które w każdej dziedzinie życia jest lepsze.
Czekam kurwa az zaczniecie bronic Biwty Warszawskiej, gdzie gra szyc i urbańska strzelajaca z ckm. Parodie odpierdalacie.
Czekam kurwa az zaczniecie bronic Biwty Warszawskiej, gdzie gra szyc i urbańska strzelajaca z ckm. Parodie odpierdalacie.
Dziękuję że mnie poprawiliście, teraz nie będę już pierdolił farmazonów...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów