📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj synek, synek... Zupełnie sam nauczyłem się w tym kraju jednej rzeczy. Jedynymi którzy zasługują na jakikolwiek szacunek są Ci którzy zginęli w obronie Polski, którzy głośno mówili co im się nie podoba, zrobili to po to między innymi żebyś mógł walić gruchę przed kompem i przeglądać sadola. Znam tematykę serwisu, w większości przypadków jest bliska mojemu sercu. Tylko to co Ty zrobiłeś nie jest ani śmieszne, ani fajne. Zero w tym jakiegoś smaku i wyczucia, te pączki nawet blado wyglądają. Symbolika to fajna sprawa, warto chociaż pamiętać i szanować. Peace.
Obyś "LubieCyce" nigdy więcej na żywo żadnego nie zobaczył! Trochę szacunku tłumoku!
Śmierć jednostki to tragedia - milion zabitych to tylko statystyka.
Pić herbatkę przed napisaniem postów.
Pić herbatkę przed napisaniem postów.
obyś Ty kurwa padł jak kawka. Globusick brawo. lubimy czarny humor, ale gdy prawie nikt spoza granic naszego kraju nie przejmuje się naszymi losami czy naszą historią, nie srajmy we własne gniazdo. a jak Ci źle, to wypierdalaj stąd jak skończysz gimnazjum!
jakby było o dzieciach z Nigerii to bym dał piwo, o wujku Adolfie tez, ale za wyśmiewanie prawdziwych patriotów to mogę dać ale wpierdol.
chociaż i tak nie macie bladego pojęcia kim był Janek Wiśniewski bo w gimnazjum o tym nic nie mówią.
chociaż i tak nie macie bladego pojęcia kim był Janek Wiśniewski bo w gimnazjum o tym nic nie mówią.
Ojoj, ale z was się słodziaki zrobiły <3
może pokopiujcie po prostu posty z harda z tematu o maltretowaniu kotka. po co się macie wysilać i czas tracić na pisanie samemu (tylko tam w tekstach zmieniajcie "kotek" na "patriota", bo wyjdzie śmieszne nieporozumienie)
nie masz pojęcia o czym piszesz
Nie było nikogo takiego jak Janek Wiśniewski -.- To tylko pseudonim, wymyślony na potrzeby piosenki. Naprawdę to nikt nie wie jak ten chłopak się nazywał. Ale jego ofiara nie poszła na marne, dzięki takim jak on dziś żyjemy w wolnej Polsce. Może i jest jaka jest, ludzie narzekają. Ale to nasza ojczyzna, kochajmy ją.
z popiełuszki w bagażniku i martwych płodów to się nabijają, ale z przerobionego plakatu filmowego robią obrazę narodu. Pierdoleni hipokryci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów