Może ktoś się uśmiechnie...
Może ktoś się uśmiechnie...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste rysunki. Miło wiedzieć że na sadola wchodzą nie tylko baby z kutasami i dzieci z gimnazjum.
Dzięki za piwo...
Mam paru znajomych rysowników... no może kilkudziesięciu i wszyscy mają profile lub przeglądają sadistica... Portal ten jest antologią internetu. Zamiast szukać ciekawych materiałów na innych forach włazimy tu. Cała redakcja potrafi zlewać z zamieszczonych tu filmików i komentarzy. Myślisz że tylko "gimbaza" to przegląda?
* a słowo gimbaza poznałem właśnie na tym portalu...
Ciekawe
Czyli wiedziałeś że trafi się hejt, że ten portal ma głęboko gdzieś wszelkie ideologie, poszanowanie wartości czy też godność innego człowieka
A mimo to odwołujesz się do czyjego honoru, publiczne wystawiasz dowody na obrazę oraz żądasz przeprosin
Panie rysowniku rysuj sobie dalej i nie próbuj nawracać biegu rzeki kijem, bo jak doczekasz się publicznie przeprosin od szanownego pana @JackCola to będę głęboko zaniepokojony wciąż obniżającym się poziomem tej strony
Pozdrawiam i dziękuję ze odp.
I coś w stylu sadola
Masz kolegów, trudno ich pech
Ciekawe
Czyli wiedziałeś że trafi się hejt, że ten portal ma głęboko gdzieś wszelkie ideologie, poszanowanie wartości czy też godność innego człowieka
A mimo to odwołujesz się do czyjego honoru, publiczne wystawiasz dowody na obrazę oraz żądasz przeprosin
Panie rysowniku rysuj sobie dalej i nie próbuj nawracać biegu rzeki kijem, bo jak doczekasz się publicznie przeprosin od szanownego pana @JackCola to będę głęboko zaniepokojony wciąż obniżającym się poziomem tej strony
Pozdrawiam i dziękuję ze odp.
I coś w stylu sadola
Masz kolegów, trudno ich pech
Ale o Chuj Ci chodzi?
Z dużej bo z szacunku dla przedmówcy...Chuj z dużej, heheh, to jakaś osoba/nazwa własna ?
A nie boisz się co się będzie działo jeżeli ktoś (media) zainteresuje się tym portalem (zawartość) i
Twoja obecnością tutaj?
Dzięki za obrazki, każdy mile widziany.
Ciekawe
Czyli wiedziałeś że trafi się hejt, że ten portal ma głęboko gdzieś wszelkie ideologie, poszanowanie wartości czy też godność innego człowieka...
Nie zgadzam się z tym, to tacy ludzie jak Pan tworzą taki obraz tej strony, spojrzałem na twój profil jeden temat w sucharach i połowa postów to hejty, spinaj tak dalej tylko na innej stronie pls.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów