📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale ta małpa śmiesznie skacze
Co jak co, ale jest to osoba z ogromnym dystansem do siebie i swojego koloru skóry.
@up najlepszy dystans dla murzyna to długość łańcucha od parceli, do pola bawełny. Wpuściliśmy to coś do miast i teraz widzimy jak wielki błąd zrobiliśmy. Nie daj się ogłupić.
jedyny murzyn którego lubię
Rozumiem że można być rasistą ze względu na ciapaków i czarnuchów z fimów z getta. Ale nie rozumiem jak można być wrogo nastawionym do czarnych którzy są w chuj w porządku i z dystansem do siebie tak jak KSI. Bo my jako biali też chyba mamy łysych chamów w dresach, złodziei, żuli pod sklepami i inne marginesy społeczne. Więc jak ktoś zamierza jechać po KSI i innych czarnych którzy są w porządku to wielki chuj wam w dupe.
@patrykPEDAŁ
To pojedź do Afryki i też bądź spoko i z dystansem, nie minie kilka dni, jak cię napierdolą, okradną, zgwałcą ci chłopaka czy coś w tym stylu. Pierwsze pokolenie murzynów w Europie było w miarę spoko, starało się pracować i nie miało żadnych zapędów kolonizacyjnych, a obecnie to co się dzieje to zwykła kolonizacja frajerze, murzynów w Europie od chuja, biali są pizdami takimi jak ty, niedługo będziemy mniejszością na naszym kontynencie. Taki jesteś hej-ho postępowy, to pojedź do biednych dzielnic w Nowym Jorku i się przespaceruj trochę po zmroku, szybko ci przejdzie negrofilia. I co z tego, że jeden jest w porządku, porządny odruch rasizmu jest ok, nikogo nie tłukę, nie wyzywam murzynów, ale akceptować ich nie będę. Udowodnili już, że mają pozostałości plemienne i są po prostu bydłem, u ans patologia, to dno, najniższa warstwa społeczna, porównywalna z murzyńską klasą średnią.
p.s ty chuju
To pojedź do Afryki i też bądź spoko i z dystansem, nie minie kilka dni, jak cię napierdolą, okradną, zgwałcą ci chłopaka czy coś w tym stylu. Pierwsze pokolenie murzynów w Europie było w miarę spoko, starało się pracować i nie miało żadnych zapędów kolonizacyjnych, a obecnie to co się dzieje to zwykła kolonizacja frajerze, murzynów w Europie od chuja, biali są pizdami takimi jak ty, niedługo będziemy mniejszością na naszym kontynencie. Taki jesteś hej-ho postępowy, to pojedź do biednych dzielnic w Nowym Jorku i się przespaceruj trochę po zmroku, szybko ci przejdzie negrofilia. I co z tego, że jeden jest w porządku, porządny odruch rasizmu jest ok, nikogo nie tłukę, nie wyzywam murzynów, ale akceptować ich nie będę. Udowodnili już, że mają pozostałości plemienne i są po prostu bydłem, u ans patologia, to dno, najniższa warstwa społeczna, porównywalna z murzyńską klasą średnią.
p.s ty chuju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów