📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ma czarny białego ??? Słuchać się
Rebeliant napisał/a:
O kurwa! Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
Pewnie że gardzę Polska bo to chujowy pseudokraj bezprawia gdzie mieszka dzicz bez wykształcenia i wiedzy o świecie
Wiewór napisał/a:
Pewnie że gardzę Polska bo to chujowy pseudokraj bezprawia gdzie mieszka dzicz bez wykształcenia i wiedzy o świecie
Loaloa, to ty?
Na pamiec idzie malpe nauczyc, a ta malpa kiedys dorosnie. Chlop ze wsi wyjdzie, ale wies z chlopa... obym nie doczekal czasow ze gwalca nasze polskie kobiety, okradaja sklepy i niszcza kraj. Chociaz z drugiej strony....
Nie wazny jest kolor skóry i poglądy. Polacy któzy wyjechali na zachód w 80latach i teraz potrafią sie zasymilowac pamietając o swoich korzeniach, tradycji. A nierób który kradł i nic nie robił tu do niczego nie doszedł również tam.
Rebeliant napisał/a:
O k***a! Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
nie często daje piwo komentującym ale Ty chłopie w pełni na nie zasłużyłeś
Żeby się nie okazało, że te dzieciaki są większymi patriotami a nie jak ci, którzy służą obcym interesom
I bardzo pozytywnie. Nie wyśmiali, nie obrazili. Wykazali się dużym szacunkiem ucząc się naszego hymnu...
Rebeliant napisał/a:
O k***a! Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
Żeby wystąpił efekt jakiego oczekujesz wapno trzeba też polać wodą
Aż wstałem.
Ale dlaczemu one śpiewają nasz hymn? To jest jakieś dziwne... Innych piosenek nie było?
Rebeliant napisał/a:
Tysiąckroć lepsze te murzynki niż lewackie ścierwo, które gardzi Polską. Dać im obywatelstwo, a lewaków do rowu i wapnem zasypać!
Ale jak to? Przecież oni nie pasują do narodowo-nacjonalistyczno-patriotycznej teorii o prawdziwych Polakach, którzy są BIALI
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów