Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do czego prowadzi oddanie prawa wyborczego 70% populacji idiotów widać na załączonych filmikach z UK.
Maja swoj ukochany brexit jebani beficiarze
to poczekaj na nasz w końcu to okupacja tak w tvp info było moja babka słyszała
Debilom bez matury powinni zabraniać udziałów w wyborach; prawo wyborcze tylko z matura lub wyższym wykształceniem, ćwierćinteligentom i przygłupom powinno sie organizować życie na czterech poziomach: praca z niewielką pensja aby na żarło starczyło, jakies czworaki do mieszkania, sterylizacja by się nie mnożyli i kościółek by mieli po co żyć.
Do czego prowadzi oddanie prawa wyborczego 70% populacji idiotów widać na załączonych filmikach z UK.
a to do takich wniosków potrzebujesz uk? Rozejrzyj się po naszym podwórku...
Debilom bez matury powinni zabraniać udziałów w wyborach; prawo wyborcze tylko z matura lub wyższym wykształceniem, ćwierćinteligentom i przygłupom powinno sie organizować życie na czterech poziomach: praca z niewielką pensja aby na żarło starczyło, jakies czworaki do mieszkania, sterylizacja by się nie mnożyli i kościółek by mieli po co żyć.
Rozumiem, że już po sterylizacji , bo kastrować nie było czego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów