smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
^Czarny zawsze jest winny.
tekkit napisał/a:
:/ i to jest smieszne.. Skurwysyny bez uczuc...
Kwejk jest w inną stronę. Tam sobie obejrzysz słodkie kotki, a nawet jak jakiś skurwysyn bez uczuć wrzuci coś co nie jest poprawne politycznie to i tak go zlinczujesz, razem z kolegami z gimnazjum.
Cytat:
Urodziłbyś się tam to sam byś tak wpierdalał wszystko co Ci nie spierdoli
Człowieku, z takimi komentarzami to wyskocz sobie na słodkiekotki.pl ale nie tutaj kurwa, sadistic upada przez takich ludzi jak ty, gdyż tworzy go głównie społeczeństwo i to co tam każdy z nas umieszcza !
Paruv napisał/a:
Urodziłbyś się tam to sam byś tak wpierdalał wszystko co Ci nie spierdoli
Gdyby się tam urodził to byłby czarną małpą i miałby zakaz wstępu na sadola.
dla mnie to on jest fajny dzieciak, ty nawet kurwa nie wiesz jak niektorzy maja przesrane i sie tym nie przejmuja
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Mieli dobrze jak byli pod władzą białych to im się wolności zachciało. Murzyńska logika!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów