smacznego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Urodziłbyś się tam to sam byś tak wpierdalał wszystko co Ci nie spierdoli
Tiaaaa a w Maku czy innym Kejefsri to zdrowsze rzeczy dają...
Wyborne kurwa!
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
ja tam nic nie chce mowic, ale juz naukowcy w rozwinietej Europie twierdza, ze w najblizszej przyszlosci bialko i zywnosc bedzie pochodzila od owadow ze wzgledu na jej wysmienite wlasciwosci i zerowe koszty uprawy (pasza, woda, zanieczyszczenie odchodami itd.).
Takze wiecie, nie tak daleko nam do Murzynow i ten sie smieje kto sie smieje ostatni
Takze wiecie, nie tak daleko nam do Murzynow i ten sie smieje kto sie smieje ostatni
kurwa, czarny bo czarny ale jakieś chipsy za 1zł mogliby mu kupić, w końcu dziecko
niech jakiś znawca mi powie dokładnie jakież to owady on wpierdala?
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
bedzie mial zdrowwe zeby
To są mrówki.
To nie jego wina że jest czarny. To nie jego wina że urodził się w określonech warunkach społeczno geograficznych.
To nie moja wina, że jestem biały i nie jem robali !
To nie moja wina, że jestem biały i nie jem robali !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów