📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Zastanawiam się co lepsze? Znokautowany żółtek przez czarnucha, czy czarnuch przez żółtka?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Znokautowany żółtek i czarnuch przez białego.
A tak na serio to ładnie złapał żółty.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Znokautowany żółtek i czarnuch przez białego.
A tak na serio to ładnie złapał żółty.
jak by nie bylo to akcja od 0;01
Powiecie mi po chuj dawac tytuł tego typu? To tak jakby odcinek gry o tron nazywał się "Tywin umiera", albo w Breaking Bad, "laska Jessego dławi się na śmierć przez sen, polecam". Czasem piszę komentarze w których tylko narzekam ale taki już los Polaka
Po tytule myślałem, że czarny robi na kasie w KFC.
Pierdolony odtwarzacz, administracjo zrób coś żeby te filmiki chodziły jak należy
moja babcia też chciała obejrzeć, ale umarła pod czas buforowaniu.
A Polska się podnieca walką Adamka ze Szpilką. Co za łatwowierny i łatwy do zmanipulowania naród.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów