📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może i złodziej, ale z klasą, poproszony grzecznie odpuścił haha
idrlabs.com/racism-scales/test.php
Popróbujcie.
Mój wynik:
Burn! Loot! Murder!
Popróbujcie.
Mój wynik:
Mój wynik:
Turlaj beret że tak się wyraże.
Prawdziwy wolny biały europejczyk nie musi robić testów na bycie białym człowiekiem.
Miej godność człowieku.
Takie testy niech sobie mieszańce jakieś robią.
[ Dodano: 2024-09-22, 01:25 ]
rayananer napisał/a:
jak on kurwa zamknął drzwi?
Podobnie jak otworzył.
Bmwf10520 napisał/a:
Turlaj beret że tak się wyraże.
Prawdziwy wolny biały europejczyk nie musi robić testów na bycie białym człowiekiem.
Miej godność człowieku.
Takie testy niech sobie mieszańce jakieś robią.
Podobnie jak otworzył.
Luzu trochę. Test jest tak słaby i tendencyjny, jak tylko można by się spodziewać.
To najgłupszy test jaki ostatnio rozwiązywałem. Pytania są po prostu głupie. Mój wynik to 75%, czyli może jeszcze kiedyś puknę jakąś czekoladkę.
Obcykany w temacie. Drzwi zamknął sprawniej ode mnie
żmij napisał/a:
Luzu trochę. Test jest tak słaby i tendencyjny, jak tylko można by się spodziewać.
Większość tych testów jest chuja warta. Tam wystarczy się z czymś nie zgadzać i już rasizm wychodzi 😂. Tam każdemu normalnemu wyjdzie rasizm, a im większy tym większy powód do dumy w dzisiejszych czasach
Podobnie z innymi testami np. o pedałach i feministkach.
żmij napisał/a:
Popróbujcie.
Mój wynik:
Zrobiłem test. Mój wynik:
Przyznaję, jestem rasistą i nie zamierzam zmieniać moich poglądów na temat kolorowych.
WąsatyZbój napisał/a:
Zrobiłem test. Mój wynik:
Przyznaję, jestem rasistą i nie zamierzam zmieniać moich poglądów na temat kolorowych.
Tępy ten test jak jego twórcy, no nie?
Pytania, są tak kretyńskie, że nawet mało inteligentny człowiek, uzyska wynik, jaki zechce. Inna rzecz, że pytania układały jakieś umysłowe ameby, chcące uzyskać poprawny politycznie wynik, pod z góry założoną tezę, o rasizmie białych ludzi, a nie uzyskać rzeczywisty obraz poglądów społecznych; przy tym, nieświadomie ujawniając własne, rasistowskie poglądy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów