📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by nie było, to przytomnie rzucił na krzaka, żeby zamortyzował, a nie na beton. Co nie zmienia faktu że chuj mu w dupę.
Ja pierdolę piszcie kiedy akcja bo po chuj gapić się 30 sekund w kraty i stojący samochód.
Jedyny motyw którego nie kumam w USA, u nas zawsze trzeba piznąć podpis albo na E-padzie, albo na liście odbiorcy. WTF?? Oni tam za wszystko z góry płacą CC że kurierzy aż tak mają wyjebane? Zapłacone jebnąć pod chatą chuj czy ktoś zajebie czy się rozpadło. Mieszkał bym w stanach mając furę tylko za kurierami bym jeździł i po ich żucach podłożeniach pod domami zbierał bym je. Jebać system pfff....
@Massivee
do mnie jak przyjeżdża kurier chyba z UPS to tylko daje paczkę i nic nie chce żebym podpisywał co jest dość dziwne no ale chuj z tym, a te e-pady to jest chujnia że ja pierdole, nie wiem czy oni mają je tak zużyte czy ki chuj że trzeba napierdalać po tym gównie żeby cokolwiek się pojawiło, a podpis wychodzi jak upośledzonego
do mnie jak przyjeżdża kurier chyba z UPS to tylko daje paczkę i nic nie chce żebym podpisywał co jest dość dziwne no ale chuj z tym, a te e-pady to jest chujnia że ja pierdole, nie wiem czy oni mają je tak zużyte czy ki chuj że trzeba napierdalać po tym gównie żeby cokolwiek się pojawiło, a podpis wychodzi jak upośledzonego
czas to pieniądz, a w aucie się grzebał przez 20 sekund jebany obibok
@makabrax
Bo stare zgredy nie wiedzą że wystarczy tylko dotknąć żeby pisało. Jeszcze mają zakodowane że trzeba cisnąć jak debil ten radziecki długopis.
A widziałeś kiedyś dzwoniącego jakiegoś dziadka albo babkę? Zwiększa głośność krzyczenia do słuchawki wprost proporcjonalnie do odległości dzielącej dzwoniących.
Bo stare zgredy nie wiedzą że wystarczy tylko dotknąć żeby pisało. Jeszcze mają zakodowane że trzeba cisnąć jak debil ten radziecki długopis.
A widziałeś kiedyś dzwoniącego jakiegoś dziadka albo babkę? Zwiększa głośność krzyczenia do słuchawki wprost proporcjonalnie do odległości dzielącej dzwoniących.
a co sie bedzie pierdolic
Kiedyś mi jeden kurier wrzucił tak monitor kupiony w pewnym sklepie internetowym, poczekałem sobie tydzień i zadzwoniłem mówiąc że paczki nie mam. Ciekawy jestem jaką miał minę kurier jak musiał wybulić paromiesięczną pensję na nowy monitor.
Kurierzy z tego co mi wiadomo zarabiają dobre pieniądze, więc nie martw się, mocno go Twój monitor nie zabolał.
Massivee napisał/a:
Jedyny motyw którego nie kumam w USA, u nas zawsze trzeba piznąć podpis albo na E-padzie, albo na liście odbiorcy. WTF?? Oni tam za wszystko z góry płacą CC że kurierzy aż tak mają wyjebane? Zapłacone jebnąć pod chatą chuj czy ktoś zajebie czy się rozpadło. Mieszkał bym w stanach mając furę tylko za kurierami bym jeździł i po ich żucach podłożeniach pod domami zbierał bym je. Jebać system pfff....
Widzisz, u nas potrzebują podpisów bo w przeciwnym wypadku taki Pan Massivee by każdą paczuszkę podpierdolił, może tam nie ma czegoś takiego.
@up tam są murzyni
Loq14 napisał/a:
Kiedyś mi jeden kurier wrzucił tak monitor kupiony w pewnym sklepie internetowym, poczekałem sobie tydzień i zadzwoniłem mówiąc że paczki nie mam. Ciekawy jestem jaką miał minę kurier jak musiał wybulić paromiesięczną pensję na nowy monitor.
Stratę pokryje ubezpieczyciel. Co - żal Ci teraz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów