- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pieski dorwały małpiego mopa
O fuj, biedny pies teraz mu amputują szczękę.
Człowiek jest jedynym stworzeniem, które konsumuje, niczego nie produkując. Nie daje mleka, nie znosi jaj, jest zbyt słaby, by ciągnąć pług, nie potrafi dogonić królika. A jednak jest panem wszystkich zwierząt. Zapędza je do pracy, przydziela minimalne ilości pożywienia, by nie głodowały, a resztę zatrzymuje dla siebie..
George Orwell (z książki Folwark zwierzęcy).
Wyglada mi to na hodowle piesków do walk, które w stanach są popularne w czarnych dzielnicach. Może w końcu się wkurwily bo niebdostawaly jedzenia i postanowiły się zaspokoić byle scierwem
@ Misieq,to moga byc specjalnie tresowane ratlerki do walk z kogutami co najwyzej
Człowiek jest jedynym stworzeniem, które konsumuje, niczego nie produkując. Nie daje mleka, nie znosi jaj, jest zbyt słaby, by ciągnąć pług, nie potrafi dogonić królika. A jednak jest panem wszystkich zwierząt. Zapędza je do pracy, przydziela minimalne ilości pożywienia, by nie głodowały, a resztę zatrzymuje dla siebie..
Daje mleko, nie znosi jaj bo daje mleko (stekowce to wybryk natury, normalne ssaki nie znoszą jaj), Kiedyś pole orano kobietami, za dzieciaka ganiałem króliki i wystarczy zmęczyć go i się bez problemu złapie. I do tego umiemy robić alkohol
AyCaramba napisał/a:
Daje mleko, nie znosi jaj bo daje mleko (stekowce to wybryk natury, normalne ssaki nie znoszą jaj), Kiedyś pole orano kobietami, za dzieciaka ganiałem króliki i wystarczy zmęczyć go i się bez problemu złapie. I do tego umiemy robić alkohol
Polecam przeczytać książkę-zrozumiesz co Orwell miał w przekazie.
@dolbysystem polecam wyciągnąć kij z dupy. Nikt nie będzie specjalnie czytał całej książki, żeby skumać o co ci chodzi w komentarzu.
I znowu trzeba psy odrobaczać.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów