📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten uczuć w głowie Sadola, gdy białe jest czarne, a czarne jest białe

Love_is_Love napisał/a:
Ten uczuć w głowie Sadola, gdy białe jest czarne, a czarne jest białe
No k🤬a, dokładnie to właśnie przeżywam.
Ale nie, nie może tak być. Jednak c🤬j w dupę czarnemu, za podniesienie ręki na białego.
kaziuzlasu napisał/a:
No k🤬a, dokładnie to właśnie przeżywam.
Ale nie, nie może tak być. Jednak c🤬j w dupę czarnemu, za podniesienie ręki na białego.
A co, jeśli biały jest pedałem, albo co gorsza, transem? I czekał aż ktoś mu kutangę litościwie załaduje, a czarny głosował na Trumpa i zwalcza lewactwo?
Biały chciał pewnie pokazać że sra na tych cz🤬chów i się asfalt oburzył.
TwójCzarnyPan napisał/a:
A co, jeśli biały jest pedałem, albo co gorsza, transem? I czekał aż ktoś mu kutangę litościwie załaduje, a czarny głosował na Trumpa i zwalcza lewactwo?
Na tratwę i do Afryki. Jeden i drugi

To tak samo fejk jak z tym chińskim pedofilem w windzie. Tak blisko kamery pokazują swoją twarz czy dupę ? Trochę to śmierdzi..
Nygus a jednak jakies ludzkie odruchy ma-ewolucja planety malp nabiera rozpedu?
Pawehan napisał/a:
To tak samo fejk
Wygląda legitnie. Dziś fejki poznasz po głupkowatych rozmowach "O maj gat, co on robi? Czekaj, chyba wystawia dupę! Co on zamierza? Nie wiem, patrz, chyba będzie srał! Co, srał w takim nieodpowiednim miejscu??? ..."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie