📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nauczono mnie, że kobiet sie nie bije. Ale jak jakaś dziewczyna podniesie na mnie reke to niech liczy się, że może dostac w ryj. Ja nie pozwolilbym zeby jakas mnie bila nie reagując na to.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Filmiki z Afroamerykanami i Rosjanami przedstawiają jedną podstawową rzecz - pierwotne instynkty pokazują, że miliony lat temu istniało prawdziwe równouprawnienie, bez żadnych barier
@UP każdy widział ten filmik tysiąc razy - tak, VVS jest zły, ale po chuj wklejać to pod każdym takim video?
@UP każdy widział ten filmik tysiąc razy - tak, VVS jest zły, ale po chuj wklejać to pod każdym takim video?
Porównując Małpy do tej Hołoty! Obrażamy zwierzęta. Kurwa w Zoo takiej dziczy nie ma
oglądałem do końca i coś mi mówi że to ostatni filmik z jego udziałem (pedała)
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Piękne. Jak tylko zobaczyłem jak pada to automatycznie uśmiech na mordzie, nienawidzę kiedy płeć gorsza myśli, że wszystko im wolno tylko dlatego, że jest kobietą. Mimo, że homoś, leci piwo!
prawie wyrwana z butów jak struś pędziwiatr
Ja to widze tak .
- Ona jemu może .
- On jej może .
- ale wtedy jak on jej .
- to oni jemu .
- Ale i tak wszystko zostaje w rodzinie .
Ale trzeba jej , jemu , czemuś przyznać ze jebniecie ma niezłe .KO od plaskacza , a może zemdlała jak sie zamachnął .
- Ona jemu może .
- On jej może .
- ale wtedy jak on jej .
- to oni jemu .
- Ale i tak wszystko zostaje w rodzinie .
Ale trzeba jej , jemu , czemuś przyznać ze jebniecie ma niezłe .KO od plaskacza , a może zemdlała jak sie zamachnął .
prawdziwy homie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów