📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nigdy nie uderzyłem kobiety, ale nie może być tak, że jakieś głupie idiotki startują do facetów z łapami, w myśl: "Bo mi wolno, bo jestem kobietą, bo i tak mi nie odda" No żebyś się kurwa nie zdziwiła idiotko, jak trafisz na takiego, co się w tańcu nie pierdoli.
Nie macie prawa nas bić suki ! Mężczyźni też mają duszę !!!!
Nie macie prawa nas bić suki ! Mężczyźni też mają duszę !!!!
Jak nakłonić waginosceptyka do odbycia stosunku heteroseksualnego? Nasrać kobiecie do pochwy...
kurwa jak są murzyni to w 99% będę ścizsać film, tak i tym razem, nawet nie chodzi o to że głośno ale 20 głosów naraz, like in zoo
szkoda że nie pokazali co się dzieje dalej ;/
Może "gejjjj" pozabija ich wszystkich <3 niechcący w końcu parę osób jak tam widzę też prosi się o wpierdol. ;3
Ale pomijając to że kobitka jest czarna to i tak bym ją spalił -.- kto to widział "kobietę która skacze koło "gejjja" jak małpa ...
Może "gejjjj" pozabija ich wszystkich <3 niechcący w końcu parę osób jak tam widzę też prosi się o wpierdol. ;3
Ale pomijając to że kobitka jest czarna to i tak bym ją spalił -.- kto to widział "kobietę która skacze koło "gejjja" jak małpa ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów