Masa go położyła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Masa go położyła
Białasek kozaczy do nieuzbrojonego ochroniarza. Niech pokaże, jaki jest odważny do gliniarzy
mwaski napisał/a:
Białasek kozaczy do nieuzbrojonego ochroniarza. Niech pokaże, jaki jest odważny do gliniarzy
Grzegorz Floryda ci zaimponował, mówisz?
w stanach mają czarnych ochroniarzy, a w Polsce każdy ochroniarz musi być inwalidą, ja nie widzę różnicy
Czarnuch dostaje łomot, wrzucającemu należy się piwko
Śmiejecie się z czarnucha który pracuje, należy do 1% pożytecznych czarnuchów. Nie należy się z takich śmiać.
Ja tu nie widzę nic złego, ot co biały Pan wystarczająco "pouczył" niewolnika i przypomniał mu tym samym gdzie jest jego miejsce.
Macie bekę, że taki suchoklates powala solidnego murzyna wykonującego nędzną robotę za minimalną, a potem się dziwicie, że nie chcą uczciwie pracować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów