Czarny Rap
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak będe chciał ogladać MTV to sobie włącze :|
PinkRose , najpierw obejrzyj potem komentuj , to jest parodia/przeróbka czy ** wie co innego. Nie zmienia to faktu że temat o Jasiex0rze był i tam wrzuciłbyś ten post a nie spam robił dla paru piw.
Moja wina nie przyłożyłem się do przeszukania forum ( wrzucenie posta zajęło mi jakieś 20 minut. Jeśli zostanie to usunięte to się nie zdziwię.
suchar ale jary :_)
Stare jak świat.
Zniszczyliście moje dzieciństwo Ależ to sadystyczne mówcie mi jeszcze
Yasiex0r może ma talent do takich rzeczy, ale jako człowiek to kawał chuja z niego i tyle. Mieliśmy krótką wymianę wiadomości na YT, wspomniałem że też chyba zrobię taką przeróbkę to zaczął mi wyjeżdżać że kradnę jego pomysł. W sumie to chyba dobrze, bo dzięki temu zająłem się czymś... ambitniejszym...
mroczna20 napisał/a:
powiem krótko żal.pl
Laska, co Ty masz z tym "zalem" nic innego nie potrafisz skonstruować
Cytat:
Laska, co Ty masz z tym "zalem" nic innego nie potrafisz skonstruować
Zgrywa mroczną i tajemniczą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów