18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
petru23 2020-11-06, 2:41
O mało co mu sikor z łapy nie spadł
Zgłoś
banerr 2020-11-06, 4:49 13
Stany to taki kraj gdzie małpy chodzą po ulicach i jeszcze mają prawa wyborcze.
Zgłoś
luja27 2020-11-06, 5:53 1
Czarny czarnemu gównem

Luja
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2020-11-06, 6:32 1
Ciapate gówno, do utylizacji, z przeznaczeniem jako nawóz do ogrodu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2020-11-06, 6:58 5
ale ta dupeczka w białych spodenkach całkiem fajniusia
Zgłoś
C................s 2020-11-06, 6:59 53
Chuj tam z tym brudasem.

Zgłoś
pppmix 2020-11-06, 7:21 3
AyCaramba napisał/a:

ch*j tam z tym brudasem.

Ładna dupina.
Zgłoś
janlew 2020-11-06, 7:30 2
O kurwa, właśnie się złapałem na myśleniu "może to pyskate manify jakieś", i rozterka nagle rozterka, komu kibicować? Jak gdy muzułmanin pali synagoge, lub rzuca kamieniem w transa.... no po prostu nie wiem...
Hahahaha, brawo kurewki aborterki, jedyne co wasze zjebane protesty w "obronie kobiet" dały, to fakt że odechciewa się ich bronić. Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później. Teraz prędzej pokazałbym mu kciuk w górę i powiedział: "bardzo dobrze, z nimi tak trzeba".
Zgłoś
dogip 2020-11-06, 8:07 5
janlew napisał/a:

Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później. ".

A świstak siedzi i zawija w te sreberka.
Zgłoś
cavern69 2020-11-06, 8:11 1
Sprzedawca nawet nie drgnął. Panna w białych spodenkach dalej klika w automat... coś mi się wydaje że paniom się należała pacyfykacja.
Zgłoś
Juzwa 2020-11-06, 8:47
pppmix napisał/a:

Ładna dupina.

No, ładna. I bez much na rowie.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2020-11-06, 9:29 1
Ale cham, ta trzecia z dobrym tyłem stała i pewnie czuła się pominięta, jej też powinien zajebać.

Chuj mi na imię.
Zgłoś
Driver19cm 2020-11-06, 9:35 2
Cytat:

Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później.

Jedyne co byłbyś w stanie, to uklęknąć i opierdolić berło

Ynterenetowy rycerzyku, z zza monitora . . .

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
C................s 2020-11-06, 9:51
janlew napisał/a:

Jak gdy muzułmanin pali synagoge, lub rzuca kamieniem w transa.... no po prostu nie wiem...

Wygrywają wszyscy jak muzułmanin po takich akcjach zostaje postrzelony 12 razy przez policjanta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów