📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stany to taki kraj gdzie małpy chodzą po ulicach i jeszcze mają prawa wyborcze.
Ciapate gówno, do utylizacji, z przeznaczeniem jako nawóz do ogrodu.
ale ta dupeczka w białych spodenkach całkiem fajniusia
O kurwa, właśnie się złapałem na myśleniu "może to pyskate manify jakieś", i rozterka nagle rozterka, komu kibicować? Jak gdy muzułmanin pali synagoge, lub rzuca kamieniem w transa.... no po prostu nie wiem...
Hahahaha, brawo kurewki aborterki, jedyne co wasze zjebane protesty w "obronie kobiet" dały, to fakt że odechciewa się ich bronić. Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później. Teraz prędzej pokazałbym mu kciuk w górę i powiedział: "bardzo dobrze, z nimi tak trzeba".
Hahahaha, brawo kurewki aborterki, jedyne co wasze zjebane protesty w "obronie kobiet" dały, to fakt że odechciewa się ich bronić. Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później. Teraz prędzej pokazałbym mu kciuk w górę i powiedział: "bardzo dobrze, z nimi tak trzeba".
janlew napisał/a:
Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później. ".
A świstak siedzi i zawija w te sreberka.
Sprzedawca nawet nie drgnął. Panna w białych spodenkach dalej klika w automat... coś mi się wydaje że paniom się należała pacyfykacja.
pppmix napisał/a:
Ładna dupina.
No, ładna. I bez much na rowie.
Chuj mi na imię.Cytat:
Jakby dwa tygodnie temu, nawet rozwydrzona pyskata gówniara, dostała by przy mnie od chłopaka po pysku , to chłop dostałby ode mnie moment później.
Jedyne co byłbyś w stanie, to uklęknąć i opierdolić berło
Ynterenetowy rycerzyku, z zza monitora . . .
Wygrywają wszyscy jak muzułmanin po takich akcjach zostaje postrzelony 12 razy przez policjanta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów