Jak umrę to przed śmiercią powiem jednej zaufanej osobie z rodziny żeby pochowała mnie z moim telefonem komórkowym w pełni naładowanym i żeby ustawiła (zaplanowanego smsa) do mojej rodziny który dojdzie tydzień po pogrzebie. Już sobie wyobrażam miny osób które patrzyły na moją trumnę a tydzień później dostają ode mnie smsa. Co do treści smsa to proponuję żeby ktoś wymyślił coś ciekawego w komentarzach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Odwróc się, jestem za Tobą"
"Uśmiechnij się do ukrytej kamery. Czekam na was u mnie w domu z żoną"
Zrobisz nadzieję, że jednak żyjesz i że zostali wkręceni. Oni zaczną się cieszyć, że jednak żyjesz. Pójdą do twojej żony, a ona odegra scenkę i ich zwyzywa, że nie wolno robić sobie takich żartów ze zmarłej osoby. Rodzina dowiadując się, że jednak nie żyjesz znowu posmutnieje i dodatkowo dobije ich fakt, że twoja żona ma im za złe, że robią sobie z niej jaja.
Żona może później wysłać kolejnego smsa, że jednak żyjesz i że dogadałeś się z nią żeby odegrała teatrzyk. Gdy przyjdą powie im, że dali się oszukać i pokaże twój testament gdzie będzie opisane krok po kroku co ma robić i co dowiedzie, że jednak nie żyjesz.
Po miesiącu znajomy z zagranicy może wysłać list w twoim imieniu, gdzie pozdrowisz rodzinę i napiszesz, że układasz sobie życie na nowo.
Zrobisz nadzieję, że jednak żyjesz i że zostali wkręceni. Oni zaczną się cieszyć, że jednak żyjesz. Pójdą do twojej żony, a ona odegra scenkę i ich zwyzywa, że nie wolno robić sobie takich żartów ze zmarłej osoby. Rodzina dowiadując się, że jednak nie żyjesz znowu posmutnieje i dodatkowo dobije ich fakt, że twoja żona ma im za złe, że robią sobie z niej jaja.
Żona może później wysłać kolejnego smsa, że jednak żyjesz i że dogadałeś się z nią żeby odegrała teatrzyk. Gdy przyjdą powie im, że dali się oszukać i pokaże twój testament gdzie będzie opisane krok po kroku co ma robić i co dowiedzie, że jednak nie żyjesz.
Po miesiącu znajomy z zagranicy może wysłać list w twoim imieniu, gdzie pozdrowisz rodzinę i napiszesz, że układasz sobie życie na nowo.
"24 godziny po przeczytaniu tego smsa umrzesz. Jeśli chcesz przeżyć wyślij 5 osobom. Ja to olałem i się przekręciłem."
Ja bym MMSa wyslal albo link na yt do tego filmiku
Złoto jest zamurowane w ścianie w kuchni.
"Święty Piotr nie taki święty jak go malują"
do jakiegos seniora w rodzinie "twoja prababcia całkiem dobrze sie rucha"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów