Podobno Warner Bross robi race swap na supermanie. Dodadzą też parę cech specyficznych dla ich kultury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogą mu małpi ogon dorobić
Śmiałem się do rozpuku z tego... jakieś 5 lat temu
CzarnyAdolf napisał/a:
Śmiałem się do rozpuku z tego... jakieś 5 lat temu
pewnie masz rację - dzisiaj takie coś w amerykańskiej tv by nie przeszło...
Ja nie pajemajut co oni pierdolą
Rodzice Supermana wypierdolili go w kosmos a sami woleli zginąć w eksplozji Kryptonu, bo przerosło ich rodzicielstwo
To jakiś program polegający na tym że jeden koleś wymyśla możliwie jak najbardziej przypadkowy news do przeczytania temu drugiemu. Chyba jedynym powodem dla którego jeszcze nie zdjęli ich przy akompaniamencie pękających dup jest to, że tego newsa wymyślił czarny.
Solifugae napisał/a:
To jakiś program polegający na tym że jeden koleś wymyśla możliwie jak najbardziej przypadkowy news do przeczytania temu drugiemu. Chyba jedynym powodem dla którego jeszcze nie zdjęli ich przy akompaniamencie pękających dup jest to, że tego newsa wymyślił czarny.
Pełno jest takich ciekawych perełek jeszcze przez lewicę nie zniszczonych w USA. SNL, paru dobrych stand uperow, co potrafią se dobrze polecieć.
Swoją drogą murzyn chyba za kulisami już nie strzymał
nowynick napisał/a:
pewnie masz rację - dzisiaj takie coś w amerykańskiej tv by nie przeszło...
w SNL za każdym razem leją z negroidów i nikt nie ma z tym problemu
Shiiiiiiiiit , daaaaaaaiiiiiim meeen
Jarosławkaczyński napisał/a:
Ja nie pajemajut co oni pierdolą
Warner Brother robi nowy film, w którym Superman jest czarny. A czarny Superman ma sens, gdy pamięta się, że Superman został porzucony przez swoich rodziców jako dziecko.
Cóż, wiedziałem, że wam się to spodoba, więc tu macie kolejny. Warner Bros robi nowy film, w którym Superman jest czarny. W tej wersji, kryptonit czarnego Supermena to uczciwy dzień w pracy.
Zanim pójdę, pomyślałem o kolejnej puencie do tego żartu o czarnym Supermanie. Czarny Superman będzie określany jako człowiek ze stali, pisany jako u-k-r-a-ś-ć / k-r-a-d-z-i-e-ż
W tym trzecim żarcie chodzi o grę słów. Mianowicie, słowo steel(stal) brzmi tak samo jak steal(ukraść, kradzież), lecz znaczenie obu słów różni się od siebie. Czyli reasumując, czarny Superman to złodziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów