📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
duży browarek za nyskę, pasję, montaż i w ogóle.
No bez jaj:P naprawdę nie wiesz? no nic zdarza się fura to Nissan silvia 200sx s13:) niestety po lifcie:( sadząc po furach jakie się pojawiają dosyć dawno nagrywane jakieś 2-3 lata temu?
luki92 napisał/a:
No bez jaj:P naprawdę nie wiesz? no nic zdarza się fura to Nissan silvia 200sx s13:) niestety po lifcie:( sadząc po furach jakie się pojawiają dosyć dawno nagrywane jakieś 2-3 lata temu?
Sam jesteś Silvia
Silvia to nazwa stosowana wyłącznie do Nissana 200sx S15 czy ostatniej wersji. To jest 200sx s13 i tu masz rację, bo jest to wersja po liftingu
@up
Ukradłeś mi komentarz
Piwko za materiał, za to, żeś fan motoryzacji, i za to że latasz bokiem
Ukradłeś mi komentarz
Piwko za materiał, za to, żeś fan motoryzacji, i za to że latasz bokiem
wstydu nie macie takie fajne auto zarzynać, ktoś bardziej rozgarnięty pojechałby gdzieś dalej zobaczyć coś ciekawego zamiast zostawiać opony na najbliższym rondzie
wstudu nie masz zarzynać takie ładne auto, nie lepiej pojechać gdzieś dalej zobaczyć coś ciekawego zamiast zostawiać opony i zawieszenie na najbliższym rondzie?
wstudu nie masz zarzynać takie ładne auto, nie lepiej pojechać gdzieś dalej zobaczyć coś ciekawego zamiast zostawiać opony i zawieszenie na najbliższym rondzie?
martinez.s13, Jeśli masz zaspawany most to napisz mi jak to się sprawdza w codziennej jeździe. Jestem bardzo ciekawy!
W końcu coś ogarniętego a nie odratowane ze złomu E30.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów