Skąd pewność, że to AK-47?
Już poprawiłem- dzięki za czujność
A skąd pewność że miał amunicje?
Bo widać jak typ go przeładowuje. A poza tym- myślisz, że w Afryce puścili by milicjanta z bronią bez amunicji?
Po tym co odpierdala karaczan i jego ferajna niedługo trzeba będzie.
"Ja na pewno nie podniósłbym ręki, na typa uzbrojonego w karabin."
Po tym co odpierdala karaczan i jego ferajna niedługo trzeba będzie.
Oho! Zakaz zgromadzeń działa. Kodomita nie może się opasać tęczowa szmatą w towarzystwie jemu podobnych debili, to strzyka żółcią w komentarzach.
Oho! Zakaz zgromadzeń działa. Kodomita nie może się opasać tęczowa szmatą w towarzystwie jemu podobnych debili, to strzyka żółcią w komentarzach.
Zaintrygował mnie twój komentarz. Sprawił, że zastanowiłem się nad wieloma rzeczami. Kto broni politykierów pokroju Kaczyńskiego... Kto broni politykierów pokroju Kaczyńskiego poprzez używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Czyli inaczej, kto jawnie obraża użytkownika tego szanownego portalu, czyli nam wszystkim podobnego i broni kłamców przy korycie, szkodników, pasożytów i kłamców? Jebany wertuqq kurwa pierdolona!
na pewno
Na pewno to Kopernik nie żyje może ze strachu dostał byś takiej adrenaliny i mocy, że też byś mu zajebał i uciekł skąd wiesz
Zaintrygował mnie twój komentarz. Sprawił, że zastanowiłem się nad wieloma rzeczami. Kto broni politykierów pokroju Kaczyńskiego... Kto broni politykierów pokroju Kaczyńskiego poprzez używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe... Czyli inaczej, kto jawnie obraża użytkownika tego szanownego portalu, czyli nam wszystkim podobnego i broni kłamców przy korycie, szkodników, pasożytów i kłamców? Jebany wertuqq kurwa pierdolona!
W tvp pewnie go tego nauczyli. Stamtąd nic wartościowego nie wyniesiesz.
Już poprawiłem- dzięki za czujność
Bo widać jak typ go przeładowuje. A poza tym- myślisz, że w Afryce puścili by milicjanta z bronią bez amunicji?
A ja stawiam na HK G3 ewentualnie FN FAL...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów