📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mówili, że mądry muszyn to oksymoron. Mądrzejszy niż nie jeden biały.
Obejrzał "Planetę małp" i nie czuje się bezpiecznie wśród swoich.

Zapamiętajcie sobie - ważniejszy jest kształt czaszki a nie kolor skóry. Tutsi wyglądają jak biali ludzie, którzy przesadzili z solarium. Hutu to typowi Murzyni - wary wywalone, nosy jak u goryla. Candance Owens - wystarczyłoby ją wybielić i byłaby biała. George Floyd nawet wybielony - pozostałby Murzynem.
Baldzi napisał/a:
Around blacks never relaxed
Wyp🤬olić na pole bawełny, to od razu poczuje się zrelaksowany wśród swoich.

Bo jak op🤬la komuś chatę to czuje się bezpieczny że w tym samym czasie nie op🤬lają jego chaty a z czarnymi tak nie ma.
Każdy normalny człowiek musi być ostrożny w otoczeniu dzikich zwierząt.
Bez przesady z tym pifkiem, temu typowi zajęło 50 lat żeby odkryć, ze czarni są niebezpieczni, białemu wystarczy pierwsze 10
Ja się czuję bezpiecznie w towarzystwie czarnych. Jak siedzą w klatkach.
Murzyn wygląda jakby go AI wygenerowało, prawie zero mimiki twarzy.

zn506 napisał/a:
Zapamiętajcie sobie - ważniejszy jest kształt czaszki a nie kolor skóry. Tutsi wyglądają jak biali ludzie, którzy przesadzili z solarium. Hutu to typowi Murzyni - wary wywalone, nosy jak u goryla. Candance Owens - wystarczyłoby ją wybielić i byłaby biała. George Floyd nawet wybielony - pozostałby Murzynem.
szok też to zauważyłem że ci czarni którzy są normalni to najbardziej przypominają białych z dyni i myślałem że to tylko moja prywatna teoria czyli jednak coś w tym jest
zn506 napisał/a:
Tutsi zostali prawie wybici przez Hutu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie