📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można sobie poradzić ze szkodnikami?
-można
Wystarczy nie być białym heteroseksualnym mężczyzna w sile wieku i posądzenia o rasizm są bezpodstawne
-można
Wystarczy nie być białym heteroseksualnym mężczyzna w sile wieku i posądzenia o rasizm są bezpodstawne
Miodek na oczy ,pięknie wyjaśniony
No ale to tez jakis gównoskóry turek lub inny kozojeb. Białemu by to nie przeszło.
Duczki1234 napisał/a:
Można sobie poradzić ze szkodnikami?
-można
Albo być białym i mieć w dupie szczekaczy.
ale chyba jakieś geny murzyńskie bo też spodnie opadają
Bardzo kulturalnie wypłacił liścia bambusowi. Kolejne dostał w promocji.
POeBaNy napisał/a:
No ale to tez jakis gównoskóry turek lub inny kozojeb. Białemu by to nie przeszło.
to pora żeby biali wzieli przykład
wszyscy tylko geny geny, a przecież czarni żyją w stanach od setek lat, a takie akcje zaczęli odpierdalać kilka lat temu. geny mogą tu być dodatkowym katalizatorem, ale nie są głównym czynnikiem. Po prostu robią to, bo mogą, bo inni tak robią, bo mogą. To jest małpie naśladowanie, ale białe, czerwone, srakowate, żółte patusy też by tak robiły, gdyby stworzono im takie warunki.
wszystko to czysta inżynieria społeczna, prawdopodobnie obliczona na pogłębianie rasizmu, czyli modne ostatnio słowo - polaryzację.
wszystko to czysta inżynieria społeczna, prawdopodobnie obliczona na pogłębianie rasizmu, czyli modne ostatnio słowo - polaryzację.
ale dlaczego nie wrzucił tego do śmietnika?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów