Według opisu wyciągnął 72-letnią babcię z jej samochodu i odjechał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest kurwa niemożliwe, żeby być tak niedojebanym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie upierdala jeden neuron za drugim.
Mzimu napisał/a:
To jest kurwa niemożliwe, żeby być tak niedojebanym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie upierdala jeden neuron za drugim.
Często są to samobójstwa. Suicide by cop-termin dobrze znany niektórym czarnuchom.
Już wiem skąd afroamerykanki zespół Boney M znalazł motyw do swojego utworu Hands UP
Mzimu napisał/a:
Zobacz na jego mordę, przecież naćpany fest.
@ra0mir
o widzę, że jest już internetowy expert od spraw toksykologii.
Powiem krótko, strzelać żeby zabić a nie takie jebane zwierze zamykać i opłacać.
policja w usa schodzi na psy, co tak mało kulek w niego władował? powinien poprawić jeszcze z 5 jak wstał a tamten już leżał. jestem rozczarowany
BrainOsw napisał/a:
@ra0mir
Jak bawiłem się w takie rzeczy to ty na gówno papu jeszcze wołałeś.
"To jest kurwa niemożliwe, żeby być tak niedojebanym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie upierdala jeden neuron za drugim. ,,
Oni już tak mają.
Oni już tak mają.
Bardzo dobre materiały wrzuca Jesse.Pinkman, nie to co jakieś gówno Halmana pobrane z Kaotic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów