Według opisu wyciągnął 72-letnią babcię z jej samochodu i odjechał.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest k🤬a niemożliwe, żeby być tak niedoj🤬ym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie up🤬la jeden neuron za drugim.
Mzimu napisał/a:
To jest k🤬a niemożliwe, żeby być tak niedoj🤬ym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie up🤬la jeden neuron za drugim.
Często są to samobójstwa. Suicide by cop-termin dobrze znany niektórym cz🤬chom.
Już wiem skąd afroamerykanki zespół Boney M znalazł motyw do swojego utworu Hands UP
Mzimu napisał/a:
Zobacz na jego mordę, przecież naćpany fest.
na miejscu ubić ścierwo i tyle
@ra0mir
o widzę, że jest już internetowy expert od spraw toksykologii.
Z tą strefą komfortu to ten glina trochę przesadził.
Powiem krótko, strzelać żeby zabić a nie takie j🤬e zwierze zamykać i opłacać.
policja w usa schodzi na psy, co tak mało kulek w niego władował? powinien poprawić jeszcze z 5 jak wstał a tamten już leżał. jestem rozczarowany
BrainOsw napisał/a:
@ra0mir
o widzę, że jest już internetowy expert od spraw toksykologii.
Jak bawiłem się w takie rzeczy to ty na gówno papu jeszcze wołałeś.
"To jest k🤬a niemożliwe, żeby być tak niedoj🤬ym umysłowo i rzucić się z kamieniem na uzbrojonego w pistolet mundurowego. Muszą tym murzynom coś wstrzykiwać zaraz po urodzeniu, jakąś rtęć czy inny metal ciężki, co całe życie up🤬la jeden neuron za drugim. ,,
Oni już tak mają.
Bardzo dobre materiały wrzuca Jesse.Pinkman, nie to co jakieś gówno Halmana pobrane z Kaotic
stary_piernik napisał/a:
Już wiem skąd afroamerykanki zespół Boney M znalazł motyw do swojego utworu Hands UP
Nie afroamerykanski tylko NRDowski Boney M, a tak poza tym to był utwór francuskiego Ottawan. Jak próbujesz błysnąc to sie doedukuj