📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
czekam na filmik jak go odstrzelą
takie coś trzeba zabijać
To fake na 100%, gość nabija sobie w ten sposób oglądalność i portfel, a naiwni ludzie myślą, że to prawdziwy złodziej. Teraz kto jest sprytniejszy w tej konfrontacji? Bambo czy naiwniacy?
Dziwię się tylko, że z taką mordą go gdziekolwiek wpuszczają, nie licząc wybiegu orangutanów.
nie chce wszczynać gównoburzy, ale jeszcze ponad dwa lata temu za takie wpisy jak te powyżej, byłoby zgłoszenie do prokuratury. sam w tym okresie, gdy czytało się o postępowaniach sądowych za wpisy w internecie, miałem nieraz rozterki jak i czy w ogóle komentować niektóre filmy.
nie jestem rasistą, ale dobrze że mamy wolność słowa, nie to co w Szwecji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów