📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Właściciel/ sprzedawca widząc taki element od razu powinien zabezpieczyć oryginalne zegarki, a do przymierzenia dać atrapy. Że nawet kiedy zapieprzy to i tak się nie wzbogaci. Dobrym dodatkiem byłoby umieszczenie małego ładunku wybuchowego w takiej atrapie, który wyjebałby w powietrze w momencie przekroczenia progu sklepu.
Dobry pomysł.
Cytat:
Przecież to wcale nie jest tak, że oni mają to we krwi
We krwi to mają hiv. Złodziejstwo mają w genach!
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
MgrMajster napisał/a:
Dobrym dodatkiem byłoby umieszczenie małego ładunku wybuchowego w takiej atrapie, który wyjebałby w powietrze w momencie przekroczenia progu sklepu.
A czy to nie za wcześnie? nie lepiej aby ładunek wesoło odpalił po powrocie do gniazda czy jak tam się nazywa to miejsce gdzie oni "mieszkają".
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Cytat:
A czy to nie za wcześnie? nie lepiej aby ładunek wesoło odpalił po powrocie do gniazda czy jak tam się nazywa to miejsce gdzie oni "mieszkają".
Tak, ale ładunek musiałby być większy, by wywalić w powietrze cały rój.
Dzięki tym filmom i umieszczeniu ich w internecie, policja nie ma najmniejszych szans ustalić kto okradał te sklepy. Geniusz zbrodni!
up
Janlew, kurwa mało nie poszczałem się ze śmiechu, łapaj piwko
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Janlew, kurwa mało nie poszczałem się ze śmiechu, łapaj piwko
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
on mysli ze go nie namierza jak pokazuje morde czy co? ja rozumiem ze jest czarny, ale nawet jak na czarnego to nie jest zbyt inteligente samemu sie filmowac i wrzucac na siebie dowody.
to fejk na potrzeby YT?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów