Zwane czystkami etnicznymi
Zwane czystkami etnicznymi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolenie o Chopinie.
sadistic.pl/moze-i-ty-vt478157.htm - tak, bo cofnąłem się w czasie i to napisałem teraz
Idź kurwa się zajmij kimkolwiek bo brakuje ci zainteresowania.
a teraz drobna manipulacja w paintcie z datą i jedziemy dowoli wedle uznania z naiwniakami co to uwierzą we wszystko... a moze wolisz datę wprowadzenia stanu wojennego?
tak ze nie masz żadnych jednoznacznych dowodów, aj waj...
dziękuje, dobranoc.
Tam Halman z głową w porządku?
Kurwa... aż mi się przypomniało jak kilkanaście lat temu tutaj zakładałem konto specjalnie aby na harda wejść i takie materiały oglądać.. łezka mi w oku się zakręciła.
Łap zasłużone piwko!
A ja pamietam jak nie trzeba bylo nawet kont zakladac..
@Halman
Zapomniałeś sperman, że ja miałem jako 2gi na tym portalu 1 milion piwek (ty byłeś 4ty) czy tak już chciałeś dosrać zapominając, że ja nie kasuję żadnego maila?
Skasowałem konto bez pisania 100x, że je skasuję tak jak ty i założyłem ponownie po kilku latach aby mieć dostęp do harda i nic nie pisałem o czym każdy tutaj wie. Dalej mam swoje rangi, kolorki i ciebie w dupie.
Chciałeś przysrać ale nie pykło. Dziękuje, dobranoc.
Nie zesraj się
@Halman
Zapomniałeś sperman, że ja miałem jako 2gi na tym portalu 1 milion piwek (ty byłeś 4ty) czy tak już chciałeś dosrać zapominając, że ja nie kasuję żadnego maila?
Skasowałem konto bez pisania 100x, że je skasuję tak jak ty i założyłem ponownie po kilku latach aby mieć dostęp do harda i nic nie pisałem o czym każdy tutaj wie. Dalej mam swoje rangi, kolorki i ciebie w dupie.
Chciałeś przysrać ale nie pykło. Dziękuje, dobranoc.
Ehhh, possijcie se pały na przeprosiny i wracać do klasy.
PS. ja to tu jestem od 2001 i miałem kiedyś konto "wujekhujciwdupe" ale zapomniałem hasła.
k***a... aż mi się przypomniało jak kilkanaście lat temu tutaj zakładałem konto specjalnie aby na harda wejść i takie materiały oglądać.. łezka mi w oku się zakręciła.
Łap zasłużone piwko!
Tobie te piwa to dają nie wiem od czego. Bo nogę sobie odciąłęś., czy jaki huj. Nie wiem czemu ciebie nie lubię.
A co to za gatunek małpy? Nie znam...
Kurwa... aż mi się przypomniało jak kilkanaście lat temu tutaj zakładałem konto specjalnie aby na harda wejść i takie materiały oglądać.. łezka mi w oku się zakręciła.
Łap zasłużone piwko!
Dalej Walisz konia tego typu materiałów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów