Zwane czystkami etnicznymi
Zwane czystkami etnicznymi
pierdolenie o Chopinie.
sadistic.pl/moze-i-ty-vt478157.htm - tak, bo cofnąłem się w czasie i to napisałem teraz
Idź kurwa się zajmij kimkolwiek bo brakuje ci zainteresowania.
dziękuje, dobranoc.
Tam Halman z głową w porządku?
Kurwa... aż mi się przypomniało jak kilkanaście lat temu tutaj zakładałem konto specjalnie aby na harda wejść i takie materiały oglądać.. łezka mi w oku się zakręciła.
Łap zasłużone piwko!
A ja pamietam jak nie trzeba bylo nawet kont zakladac..
@Halman
Zapomniałeś sperman, że ja miałem jako 2gi na tym portalu 1 milion piwek (ty byłeś 4ty) czy tak już chciałeś dosrać zapominając, że ja nie kasuję żadnego maila?
Skasowałem konto bez pisania 100x, że je skasuję tak jak ty i założyłem ponownie po kilku latach aby mieć dostęp do harda i nic nie pisałem o czym każdy tutaj wie. Dalej mam swoje rangi, kolorki i ciebie w dupie.
Chciałeś przysrać ale nie pykło. Dziękuje, dobranoc.
Nie zesraj się
@Halman
Zapomniałeś sperman, że ja miałem jako 2gi na tym portalu 1 milion piwek (ty byłeś 4ty) czy tak już chciałeś dosrać zapominając, że ja nie kasuję żadnego maila?
Skasowałem konto bez pisania 100x, że je skasuję tak jak ty i założyłem ponownie po kilku latach aby mieć dostęp do harda i nic nie pisałem o czym każdy tutaj wie. Dalej mam swoje rangi, kolorki i ciebie w dupie.
Chciałeś przysrać ale nie pykło. Dziękuje, dobranoc.
Ehhh, possijcie se pały na przeprosiny i wracać do klasy.
PS. ja to tu jestem od 2001 i miałem kiedyś konto "wujekhujciwdupe" ale zapomniałem hasła.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.k***a... aż mi się przypomniało jak kilkanaście lat temu tutaj zakładałem konto specjalnie aby na harda wejść i takie materiały oglądać.. łezka mi w oku się zakręciła.
Łap zasłużone piwko!
Tobie te piwa to dają nie wiem od czego. Bo nogę sobie odciąłęś., czy jaki huj. Nie wiem czemu ciebie nie lubię.
Nie wiem czemu ciebie nie lubię.
Łap zasłużone piwko!
Dalej Walisz konia tego typu materiałów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów