📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest taki pocieszny, że dałbym mu ta rybę, pomimo, że jest czarny. Latem się odwdzięczy i na polu zbierze bawełnę.
Normalnie powiedział bym upierdolić łapy u samej dupy ale to czarne coś jest takie milutkie
kurwa ale jakie ladne szczupaczki chyba sie wybiore na rybki cos mi sie wydaje
Ale słodziutka biegająca czapka na zime <3
Bdyby była brązowa (ciapata) to by zajebała mu jeszcze to wiertło i wędki.
Wszyscy mówicie zabić czarnych, a sami macie czarne włosy zidiociali kretyni, tuszę że wam też się należy wpierdol za czarne włosy.
Gruzojad przebrany za łasicę
@Nizaryta1
nigga nigga nigga nigga im 100 % nigga
nigga nigga nigga nigga im 200 % nigga
nigga nigga nigga nigga why the police hate niggas ?
nigga nigga nigga nigga they hatin coz our dicks are bigger
nigga nigga nigga nigga why you call youself a nigga ?
nigga nigga nigga nigga coz im da mathafuckin nigga !
nigga nigga nigga nigga im 100 % nigga
nigga nigga nigga nigga im 200 % nigga
nigga nigga nigga nigga why the police hate niggas ?
nigga nigga nigga nigga they hatin coz our dicks are bigger
nigga nigga nigga nigga why you call youself a nigga ?
nigga nigga nigga nigga coz im da mathafuckin nigga !
ładne szczupaczki
Wydry to największe cholerstwa, które mogą żyć przy stawach. Mam na swojej działce staw z całkiem pokaźnymi rybkami (albo raczej już martwymi). To biegające gówno wyciąga największe karpie i wpierdala 1/4 rybki. Na dodatek jest tak pazerne, że nie zje jej potem, tylko upoluje kolejną. Dostanie jedną, to chce więcej. Kurwa jak murzyny socjal na zachodzie.
koło_zamachowe napisał/a:
Toś ty chyba szczupaka godnego gabarytu nie widziałkurwa ale jakie ladne szczupaczki chyba sie wybiore na rybki cos mi sie wydaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów