Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paradoksalnie podobnie było z Żydami i Hitlerem, kiedyś to był drugi sort społeczeństwa przeganiany po całej Europie, a teraz rządzą światem.
Paradoksalnie podobnie było z Żydami i Hitlerem, kiedyś to był drugi sort społeczeństwa przeganiany po całej Europie, a teraz rządzą światem.
Czyli jest nadzieja dla Polaków
Czyli jest nadzieja dla Polaków
W naszym przypadku to największą przeszkodą do zbudowania wielkiej, bogatej Polski jest naród Polski
Nic tak skutecznie nie organizuje ludzi do protestów jak morderstwa właśnie, gdyby nie KKK murzyni nie mieli by dziś takich praw i swobód. Zanim ku klux klan zaczął odpierdalać murzyn był co najwyżej parobkiem za bezcen korzystającym z osobnej toalety, siedzącym z tyłu autobusu, bez prawa głosu. Po tym jak KKK zaczął mordować czarnych podniosły się wielkie protesty i walka o prawa wspierane przez poruszone śmiercią białe społeczeństwo.
Prawie naplułem ze śmiechu na ekran
Chcesz powiedzieć ludziom, że przed IIWŚ to nie żydowskie banki Rotschildów, Morganów, Rockefellerów, Wartburgów, Lemanów itd. itp. nie rządziły światem?
No to kto finansował np. Rewolucję Francuską 1789 i dlaczego wyrżnięto nawet ród królewski, szlachtę i rozkradziono ich majątki, a w posiadłości francuskich Rotschildów nawet zieleniny na trawnikach nie zdeptano?
Kto finansował Rewolucję 1917 roku w Rosji, Meksyku, Hiszpanii, Portugalii itp.itd.
Kto finansował "Potop szwedzki" czy Napoleona?
Krasnoludki?
Co do KKK, to akurat powstał do walki z ... katolikami.
Te "płonące krzyże" to jest właśnie symbol walki z katolicyzmem.
A jakoś nie słyszałem aby katolikom się poprawiło w Ameryce....
Co do KKK, to akurat powstał do walki z ... katolikami.
Polubiłem bez powodu, a tu nawet szlachetny powód się znalazł
Tak szczerze to jak widzę taką listę często sprzecznych ideologii to śmiać mi się chce, że ktoś to próbuje na rozum wziąć. No chyba że inny fanatyk. W takim wypadku się zgodzę - jest w tym szaleństwie jakaś metoda.
W naszym przypadku to największą przeszkodą do zbudowania wielkiej, bogatej Polski jest naród Polski
Pomyślmy... Czy na pewno Naród Polski?... I czy "tylko" Naród Polski
Co może łączyć zbrodniarzy Narodu Polskiego jak Salomon Morel, Stefan Michnik, Brystygierowa, Wolińska, Światło (nigdy nie odpowiedzieli za swoje zbrodnie) z największymi szkodnikami współczesnej Polski...
Czyli np:
Mazowiecki z grubą kreską - Icek Dickman,
Michnik - opluwacz Polaków -Szechter
Geremek - Benjamin Lewartow - jako szef MSZ rozpieprzył polską Polonię.
Balcerowicz - Bucholtz - wyprzedał za grosze polski przemysł,
Kwaśniewski - Stoltzman
Jerzy Kosiński - Józef Lewinkopf - ocalony przez Polaków podczas IIWŚ. Jako chyba pierwszy zaczął opluwać Polaków. Po ujawnieniu jego kłamstw popełnił samobójstwo.
I wielu, wielu innych.
Co może ich łączyć? Nie mam pojęcia. A ktoś ma?
Co może ich łączyć? Nie mam pojęcia. A ktoś ma?
Ja to bym chciał zobaczyć jakieś oficjalne dokumenty, bo listę w internecie to każdy może sobie zamieścić. Część z nich tak. Możliwe że większość - no ale tak jak mówię. Oficjalne dokumenty, a nie pomówienia.
Osobną kwestią pozostaje - kto ich popiera? Bo +20mln żydów w kraju to nie ma
Odpowiedź jest prosta - głupi Polacy wybierają sobie takich przedstawicieli jakich wybierają.
No ale trzeba od razu wszystko sprowadzić do spisquuu bo najgorzej jest się przyznać jak jest.
Zapomniałeś o Kaczyńskim vel Kalkstein
PS.
Co do wyborów... weźcie sobie do serca te słowa
Oficjalne dokumenty, a nie pomówienia.
Jeżeli brak oficjalnych dokumentów, ale mamy podejrzenia, to warto zastosować maksymę autorstwa największego autorytetu pochodzenia żydowskiego czyli Jezusa z Nazaretu - "Po owocach poznacie", albo rzymską "Ten zrobił, kto odniósł korzyść".
Odpowiedź jest prosta - głupi Polacy wybierają sobie takich przedstawicieli jakich wybierają.
Całkowita zgoda.
No ale trzeba od razu wszystko sprowadzić do spisquuu bo najgorzej jest się przyznać jak jest.
Niemów nikomu,... ale podobno w Izraelu to rządzą sami żydzi!
Jeżeli brak oficjalnych dokumentów, ale mamy podejrzenia, to warto zastosować maksymę autorstwa największego autorytetu pochodzenia żydowskiego czyli Jezusa z Nazaretu - "Po owocach poznacie", albo rzymską "Ten zrobił, kto odniósł korzyść".
Obie zasady są bardzo mądre i nie sposób się nie zgodzić, że warto to rozważyć.
Jeżeli chodzi o rzekomą nadreprezentację żydów, myślę że Michalkiewicz ma tutaj dobre wytłumaczenie. Nawiązuje do tego, że socjalizm tłumi wszelkie przejawy spontanicznej ludzkiej aktywności (czyli również te złe).
Żydów z pewnością można było łatwiej zmotywować politycznie - wystarczyło postraszyć że przyjdą źli nacjonaliści i zrobią pogromy.
A dzisiaj...to wszystko polityka. Izrael myśli, że może coś ugrać więc próbuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów